Hvilken klinge?

Hej,

Hvilken klinge skal jeg bruge til min vinkelsliber, når jeg skal fjerne noget gammelt bindemiddel agtigt noget på en murstensvæg, som skal stå rå?

Mvh. Kasper

Hej, Hvilken klinge skal jeg bruge til min... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Fuldstændig enig med dig!

Det er indendørs. Jeg har vedhæftet et billede hvor man kan se det "grønne" som er over hele væggen. Det ligner det er et tykt lang, men det er ca 2-3mm

Mvh. Kasper

 

Hverken flapskiver eller diamant kop på vinkelsliber efterlader en væg som man kan kalde >murstensvæg der skal stå rå) Du skal have noget som sliber fladt, og der findes håndværktøj der kan det. Det er en slags pudsebræt med hårdmetal eller diamant på. Som denne  eller denne


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Jeg vil da nødig taget modet fra dig, men med en vinkelsliber skal du godt nok være skrap, hvis ikke der på det færdige resultat bliver synlige slibemærker (halvmåner).
Elmands forslag til manuelle værktøjer kender jeg ikke, men jeg forudser, at det tidsmæssigt bliver ganske omfattende, hvis vi taler om en hel væg.

Det ligner tjære/asfalt. Det brugte man før i tiden som fugtspærre. Prøv at kradse en stump af og varm den med en lighter. Hvis det er tjære, er du ikke i tvivl (lugter af vejarbejde).

Hvordan du får det af, ved jeg ikke. De gange jeg er stødt på det, har jeg, efter insisterende råd fra vores maler, ladet det sidde.


Mvh Regmos
Pensioneret tømrersvend, med ret til at bære sabel i krigstid.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også