Isolering med f.eks armaflex

Hej, kan man godt isolere direkte på skrogets finerplade, eller skal der laves afstand til luftgennemstrømning ved isolering med armaflex ?

 


Handymand
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Vil du bruge armaflex for at varmeisolere båden?
Jeg har ikke specielt forstand på den slags isolering i en båd - men jeg har en formellelse af, at du bør undersøge det meget grundigt.

Jeg vil foreslå dig, at spørge flere steder - opsøg en bådbygger og spørg så grundigt som muligt om dette - og så kommer der sikkert også nogen gode bud på dette forum.
Men jeg tror, at det er et meget vanskeligt område - og du kan godt risikere at skabe nogen fugt / råd - problemer, hvis du ikke er meget omhyggelig.

MVH A

To ulykker kommer sjældent alene.
Har du undersøgt prisen på den type isolering, såvidt jeg ved er det voldsomt dyrt.

Jeg har set det brugt på nogle aluminiums brønddæksler, hvor det var klæbet på, for at undgå kondens, der komme ikke kondens mellem plade og isolering, som var limet direkte på.

Men om det virker på en båd, aner jeg ikke...


Vi prøver igen, i morgen --
Jeg arbejder med teknisk isolering til dagligt, og kan fortælle at armaflex er meget dyrt, og skal udføres 100% rigtigt for at undgå kondens.
Jeg er så bare ikke klog nok på både for at kunne svare på dit spørgsmål, men vil anbefale atndu undersøger det grundigt og finder en der har erfaring med det.
Jeg snakkede kort med en kollega som er uddannet teknisknisolatør med 12års erfaring og har lavet masser af armaflex, og han kunne ikke svare på spørgsmålet med sikkerhed.

Summasumarum: find en der har prøvet at lave lige nøjagtigt det du skal til at lave.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis