Ny emhætte til centralsug

Hej alle

Jeg står og skal have skiftet min emhætte, da den jeg har nu ikke fungerer længere og installationen fra den tidligere beboer ikke er helt i orden. Jeg bor i en etageejendom, hvor der er centralsug på taget af bygningen og har fundet denne emhætte jeg overvejer at købe:

https://www.computersalg.dk/i/1277123/silverline-sl-3423-60-cv-silverline?sq=silverline+sl+3423

Har I nogen erfaringer med ovenstående og vil den være et godt valg når jeg bor i stuen og der dermed er lang vej op på taget af 4 sal, hvor ventilationen er?

Derudover har jeg brug for hjælp til hvordan jeg kan lave selve installationen. Jeg har illustereret nedenfor hvordan det ser ud i dag. Jeg håber nogen kan guide mig i retningen af hvor jeg kan købe de rette rør mv.

Det vigtigste for mig er at det bliver så lydløst som muligt samt at det selvfølgelig skal se godt ud.

På forhånd mange tak

Mvh Nicolai

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

uden at vide hvad det er for en ventilator der sidder deroppe, hvad den suger på og hvordan den er styret er det svært at give råd.

Hvis kanalanlægget er indreguleret, vil ventilatorens trykstyring vil den bemærke trykfaldet når du åbner spjældet i din emhætte og sætte farten op. På den måde få du en elegant og stille emhætte.

funker det ikke strømmer madosen fra din emhætte ind i naboens stue og hans cerutrøg i dit køkken.

Billederne fra tilslutningen er skrammende. Der findes altså formstykker til overgang fra firkantet kanal til rund kanal og de koster ikke ret meget. Tape er fusk. Se fx. http://krappan.dk/ for dele  og priser. Se på Lindab hvordan man arbejder med ventilationskanal.

Uden trykmåler og anemometer kan du ikke selv indregulere anlægget. Det er ejendommens VVSer der skal.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis