Dobbelt indlæg.

Hvordan kan det være at der er så mange dobbelt inlæg ?

Både som besvarelser og nye tråde ? Er det fordi folk trykker flere gange på "send" knappen, eller er det noget med mobil/tablet overførsler (har læst enkelte der siger det).

Jeg sidder med en gaaaaaammel stationær pc, og oplever aldrig de problemer, men undres tit over at se alle de indlæg som jo i bund og grund forvirrer og fylder op. 


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Hvordan kan det være at der er så mange dobbelt... Vis hele indlægget
17 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Svartiden er for lang på sendeknappen 😃

Med venlig hilsen
Martin H.

Bygningskonstruktør / Energikonsulent
Skitsering - Byggeansøgning - Udbud - Tilsyn og byggeledelse.
Projekt,- projektering- og byggeledelse.
Arkitektfirmaet ARKIdesign ApS
Ha ha, der er nogen der hygger sig hva?
Hvis den ikke reagerer, når jeg har trykket send, så plejer jeg at trykke back, og så ryger man ud til enten indlægget eller til oversigten, og når man så klikker sig ind igen så har den sørme registreret ens indlæg.

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Det er rigtigt, at der er en del dobbelt-posts. Desværre er der liiiidt lang svartid, når der skrives nye indlæg. Hvis man klikker på gem-knappen igen i mellemtiden, gemmes der en ekstra kopi af indlægget. Ikke så hensigtsmæssigt, men det er svært at ændre på.

Jeg vil dog prøve at undersøge om vi kan skifte knappen ud med et ikon der viser, at den arbejder. Det vil ikke ændre ved ventetiden, men så ved man i det mindste at der sker noget.

Mvh. AllanE
Inden indlæget bliver gemt, kunne systemet så ikke tjekke, om der allerede er gemt et helt tilsvarende indlæg? Eller kræver det, at I skal ind og rode for meget i maven af systemet?
Ja, det vil kræve lidt for meget roderi i forum-softwaren, som desværre er lidt lukket land. Men jeg har prøvet at finde en måde at deaktivere knappen, når man klikker. Det kan være en simpel løsning...men jeg har dog ikke en løsning endnu.

Mvh. AllanE
Annonce

Det er også en ok løsning. Desværre sker det af og til på sider, som bruger den løsning, at serveren ikke svarer på første klik, og så mister man muligheden for at sende. Tror de fleste kender det - ret irriterende når man mister teksten man lige har brugt lang tid på at skrive.
Måske kunne man lave det, så der går 10-15 sekunder, mellem hver gang man kan trykke send. Så har man stadig mulighed for at sende en ekstra gang, hvis første forsøg ikke bliver besvaret af serveren.

Det ville være godt hvis man øjeblikkelig får et signal om at det er gået igennem.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis