Kan mine vægge reddes?

Jeg har netop overtaget min lejlighed, hvor tidligere ejer selv har været i gang. Rummet står lige nu som gipsplader med filt og en enkelt malet lille væg. Han har kun spartlet den lille revne mellem samlingerne og skruerne og lagt glasfilt på gipsvæggene, men han har ikke lagt en papirstrimmel på gipspladesamlingerne eller spartlet forsænkningen ud hvor pladerne møder hinanden. Det ser mildest talt ikke pænt ud!

Så nu er mit spørgsmål, hvordan redder jeg dette? Kan jeg bare spartle ovenpå filten og sætte nyt filt op eller skal  det pudses ned eller kan jeg tage filten ned uden at smadre gipspladerne?

Håber I har mange gode råd

 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg tror ikke du kan tage filten ned. Og dog hvis det er sat ligeså dårlig op som spartlingen er lavet er der muligheder. Men du kan spartle uden på filten, brug en mindst 30 cm bred spartel. Køb en spand let eller mellem sandspartel.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Du kan bare spartle det op som elmand siger. Du kan også smide armering i, men det er nok lige før filten faktisk gør det arbejde for dig. Der er en lille bitte smule struktur i filt kontra fuldspartling, så måske du bliver nød til at klæbe ny filt op.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på spartelmasse og maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også