fundament til legehus, hvordan?

Hej

Jeg er evd at købe et brugt legehus, som skal leveres med fragtmand og kran..

Jeg skal derfor have lavet et fundament klar til, når det leveres. Mit store spørgsmål er, hvordan gør jeg det bedst? Når først det står der, bliver det jo ikke lige flyttet..
Huset er et vinkelhus, som måler 3,2x2,6 (med et tomrum inde i vinklen) 

 

Jeg er ude i at grave nogle fundablokke ned (8-10 stk) som så ligger i vatter (grunden skråner også en del) og sænke huset ned på disse.

alternativt ville jeg vel grave ud, smide Stabilgrus og nogle fliser? (der er ikke planer om at anlægge terasse dér, så det er ikke noget jeg skal gøre alligevel..)

 

Har I andre gode bud?


 Ingen håndværksmæssig uddannelse :-)

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg har set det her, og jeg synes det var så interessant at jeg måtte tag et par billeder:

Det er jo justerbart fundament. Løftet over jorden, så ingen fugt.

Håber nogen kan kommenterer på det, og sige hvad det evt. hedder.

De 4-5 gange jeg har været med til at lave/flytte et almindeligt legehus har vi afrettet bunden som normalt til terrasse. Så er der lagt fliser eller belægningssten.
2 gange har jeg lavet et legetårn, med et rum forneden og rutchebane som starter fra 1. sal. Der har også været tilkoblet gyngestativ. I de tilfælde er det bygget op omkring punktfundamenter, og der har ikke været fast bund. Men det er jo ikke det du er ude i, så jeg ville lave en "terasse" og lade den lande der.
Jeg mener man skal undgå at der er hulrum under. (hvis de er meget små) Det er træls når hunden ikke kan komme ud, eller der flytter rotter ind under.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Tak for budene, indtil videre..

Jeg er selv usikker på, om en "terasse" er det smarteste.. Det var min første tanke. men arbejdet er vel umiddeblart en del større, da der pt. står et træ og en stor busk, der, hvor huset skal placeres. Hvis jeg kunne "nøjes" med at placere 10 fundablokke i vatter var det lettere at overse?
Med en terasse er jeg vel nødt til at rette hele arealt af, grave ud, lægge x cm stabilgrus (hvor meget er nødvendigt?) og så lægge fliser?

 Ingen håndværksmæssig uddannelse :-)

Det er et jævnt tryk fra sådan et hus. Så jeg ville ikke ofre stabilgrus m.m. Blot noget sand til at rette det af med. Og bunden skal jo i forvejen ryddes, busk og træ kan vel ikke gå op igennem legehus

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis