Hvad fejler bøgehækken?

Færdighæk plantet sidst i nov 2014. Langt det meste står flot grønt, men nogle har brun kant/pletter på bladene. Se billede.

1 plante som står bag postkassen er noget gullig. Kan begrænset lys fra den ene side og lidt mounting udstyr til postkassen i jorden mon være årsagen? Se billede.

Der er ikke vandet hen over vinteren, hvis det skulle fryse og vandet dermed ødelægge rødderne.

Der er vandet få gange forår/sommer. En smule NPK gødning ad 2 omgange (let strø med hånd - få håndfulde til ca. 37 planter)

Skal jeg mon gøre noget? Tror I de bare skal have tid?

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du behøver ikke at vande den hæk mere. Og jeg tror at den er ok til næste år. Men bøgetræer plejer jo ikke at får noget ekstra gødning når de står i skoven, og der har de det jo fint. Så prøv at undgå at give den mere gødning end resten af haven får. Jeg synes for iøvrigt ikke at det ser særlig greelt ud.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Vil heller ikke gøde mere. Gav også kun lidt. Mon ikke, at pletterne er tegn på, at de på et tidligere tidspunkt har manglet vand? Og derfor sandsynligvis først bliver helt pæne næste år.
De har sikkert ikke manglet vand i år. Der er noget sjovt ved bøgekække. Prøv at lægge mærke til hvilken / hvilke træer der springer ud først næste år lidt før maj. Du vil opleve at i alle de år du har hækken er det sikkert den / de samme træer der kommer først.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis