Kan ikke finde server

Jeg har fået et problem med at ingen af mine browsere kan finde www.nordnet.dk

Firefox kan ikke finde serveren www.nordnet.dk.

Jeg har forsøgt alt muligt, genstart, sletnig af et et virusprogram, kørsel af oprydningsprogram, installering af en ny browser, sletning af cookies mv. - intet synes at hjælpe. Er også blevet tilbudt et nyt oprydningsprogram, der skulle kunne klare problemet - men jeg ved ikke hvad problemet er eller om programmet er pengene værd. Alle andre hjemmesider kan jeg jo godt gå ind på uden problemer.

Troede i første omgang at det var nordnets server den var gal med, men via min smartphone har jeg ingen problemer - udover den er noget mere omstændelig at navigere fra - men det må da være muligt at blive herre over sin egen computer igen.

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Har du installeret noget beskyttelsessoftware, f. eks. noget til beskyttelse af børns adgang til visse sider på nettet? Det følger ofte med. når man installerer antivirusprogrammer.
Hvis nordnet.dk er placeret der som en uønsket side, kan den selvfølgelig ikke vises fra Firefox.
Jeg mener ikke jeg har installeret noget børne beskyttelsessoftvare - og McAfee har jeg slettet igen uden at det løste problemet - desuden er det ligegyldigt hvilken browser jeg bruger, heller ikke en nyinstalleret - ingen af dem kan finde nordnets server.

Netop det faktum at det gælder alle browsere får mig til at slutte, at det er en fejl i noget andet end browseren, der blokerer for adgangen.

 

Adressen for Nordnet.dk er 193.111.104.1, der godt nok giver adgang til den svenske version. Prøv denne adresse og se hvorvidt det giver et resultat.

Hvis forbindelsen lykkes kan det være noget med en forkert DNS (den enhed, der oversætter nordnet.dk til en adresse) eller en fejl i din host-fil, men her kan jeg ikke hjælpe dig ret meget videre.

Se eventuelt http://www.howtogeek.com/182468/how...a-website/

eller andre sider, der beskriver, hvordan host-filen redigeres.

Jeg har prøvet med nordnet.se - og den side kan den heller ikke finde :-(
Jeg har desværre ikke udtrykt mig klart. Det jeg mente var, at du skulle indtaste adressen 193.111.104.1 i kommandolinien i browseren i stedet for nordnet.dk (eller nordnet.se).
Fandt endelig selv løsningen, som det ikke var lykkedes mig at google eller få simple svar på andre steder: det var modemmet, der skulle resettes med et lille tryk vha. en kuglepen på reset-knappen.

Fandt løsningen langt inde i kontrolpanel > Windows Firewall > Løsningscenter > Fejlfinding > Netværk og internet > opret forbindelse til internettet eller et bestemt websted
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis