midlertidigt drivhus/fundament

Hej alle

Jeg bor til leje hos lejerbo og efter planen ca 2 år endnu. Jeg har hidtil haft en plastik tunnel som drivhus, det må jeg ikke længere. Det er ok at finde et prisbilligt drivhus i glas, hvilket jeg ellers har villet undgå grundet små børn og en mindre have. Nu må jeg så se mig nødsaget til glasset. Da jeg kun regner med at bo her i to år endnu, vil jeg ikke anlægge et tungt og støbt fundament, men hvad og hvilke alternativer/gode råd er der? Jeg tænker på en træramme, men den er jo ikke just stærkeste mand i klassen til formålet..... Har også overvejet polycharbonat, men prisen huer mig ikke, når det kun er for to år...

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Ja en træramme er ganske udmærket..
Skal det være billigt, så brug reglar..
Eller brug 75x75mm trykimprægnerede stolper, så kan de holde i mange år, og du kan tage dem med når du flytter, og genbruge dem.

Men uanset hvad du vælger af træ, skal du have det sikret så det ikke blæser væk.


Må du lave et lille drivhus i træ, og beklæde det med plastik, så kan det jo laves billigt...

Det er netop plastikken de vil af med, da den åbenbart ikke er standard/pæn nok til at gå ind under kategorien drivhus.nu er jeg ikke lige til det trykimprægneret, men jeg kan godt lave en ramme i alm reglar ovenpå jorden og så stormsikre det med hvad feks?
Du kan grave en regler ca. 0,5 m ned i hver hjørne, og fastgøre din ramme til dem. De holder ikke meget men skruer du en stump på tværs nede i jorden forbedres det betydelig.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis