Tråden er låst

Køb maling online?

Jeg har en forespørgelse til Jer, omkring online shopping af maling. 


Jeg står og skal flytte ud af en knap så vedligholdt lejerlejlighed, hvor udlejer ikke umildbart har de store krav til malingen, der skal blot være hvidt. 

Med det i mente at jeg ikke vil male to gange, men heller ikke vil bruge en formue på super maling. Vil jeg gøre høre jeres råd om anskaffelse evt. online for at spare penge og hvor mere eller mindre ringe kvalitet jeg kan bruge. 

Der er malet hvidt forinden 3 år siden, der er ikke ryget indenfor mere en snes gange, så vil ikke bedømme det til at være guligt. Lejligheden er 3 værelse, 65 kvm. med skrå vægge. jeg vil gætte på 100 kvm. væg areal. 

 

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Jeg gætter på, at du ikke slipper for at male to gange - uanset hvilken maling du vælger. Jeg synes at netop hvid kræver mere end én omgang...men det kommer selvfølgelig an på hvordan væggen ser ud.

Mht. maling online, så kan jeg anbefale at bruge Malgodt.dk, som vi får LDS-rabat hos. Malingen er rigtig god! Ved større opgaver (=mere end bare en spand maling) giver de gerne et samlet tilbud, dvs. minimum de 25% rabat som vi allerede får.

Prøv at bruge knappen "Få samlet tilbud" på deres LDS-tilbudsside her

 

PS: LDS får ikke provision hos firmaet! Jeg anbefaler dem udelukkende fordi jeg selv har gode oplevelser med dem og fordi feedbacken fra andre LDS'ere har været rigtig god.


Mvh. AllanE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også