anbefaling af forsikringsselskab landbrug

Hej

Mit nuværende forskingsselskab synes min præmie skal stige 15% fordi jeg sidste år havde en rørskade, som vi selv opdagede inden der skete ydeligere, så det var kun til dækning for at få en smed ud efter fyraften, samt noget gravearbejde. Det kunne have udviklet sig til vandskade og nyt køkkengulv osv. Det stod vist i 9k, men de mener så åbenbart at de ikke tjerne nok på mig. Og da jeg ringede for at få en forklaring sagde de bare at ja der kommer de stigninger og de var endda i det mindre. Men så må jeg jo ud at finde et andet selskab. Så er der nogen der kan anbefale nogen? Gerne hvor man har mere erfaring med dem end blot at betale til dem

Det er til landbrug (6,5ha) og alle forsikringer skal flyttes(indbo, ulykke og bil).

Mit nuværende(læs forhenværende) er Gjensidig.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg ved ikke om der er særlige vilkår, når der er tale om landbrug. Det er der sikkert....Men ellers kan du jo prøve en af prissammenligning-siderne, f.eks. www.findforsikring.dk

Mvh. AllanE
Ja der en del specielle ting de skal dække så det er ikke som en normal parcelhusforsikring, derfor er der en del selskaber der ikke tilbyder forsiking af landbrug Priserne er en ting, en anden ting er hvordan de behandler en som kunde, hvis man har brug for dem.
Vi havde for en del år siden en rørskade med store følgevirkninger (ca. 1 mill. kr.). Taksator var klar i mælet - alt skulle bare laves, og det blev det til vores meget store tilfredshed.
Vi var hos Codan, og der er vi fortsat, selvom vi måske kan få det billigere andre steder, men sådan en behandling glemmer man ikke, og det er pengene værd.

Mvh. JørgenE

"Vi var hos Codan"

Det var vi også, og første gang vi havde brug for forsikringen i de 30 år eller mere, vi havde været kunder, til en mindre lynnedslagsskade, 20-30.000 kr., jeg husker det ikke præcist længere, steg vores kasko på ejendommen fra ca 5 til 10 tusinde p.a.

Jeg ved ikke om de forestillede sig, at jeg havde nedkaldt lynet i vores installation for morskabs skyld???

Det blev jeg ked af og så flyttede vi til GF, der tog ejd. til ca. 4 tusinde p.a. og de fleste andre forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Men som jeg hørte i radion her til aften, så opfordres man jo ligefrem til at undersøge priser på forsikring, bank, realkredit osv med meget jævne mellemrum. Det er åbenbart ofte mere spændende for disse igler at rage nye kunder til sig, end at passe godt på de gamle.


Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis