Olie ud af toppen af påhængsmotor

Jeg har lige afhentet en Mercury 5hk 4takt Sailpower og lagt den forkert i bilen for hjem transport med det resultat at der er løbet olie ovenud af motoren. Nu er den sat på stativ og må dryppe af til i morgen. Men er der nogen kloge hoveder herinde der ved om der er nok at efter fylde med olie og så starte den op eller er der andre forholdsregler der skal efterfølges?

Troels

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Når den er dryppet af i normal position, fylder du bare op med den foreskrevne olie til max på oliepinden. Det er den hurtige udgave.

Personligt ville jeg dog på en brugt motor tappe resten af det gamle olie af, skifte oliefilter samt fylde op på ny med den foreskrevne olie. 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Og nu det er en udenbords motor, så skift også gear olien nede bag skruen, det er ca. 1-4 dL afhængigt af motorens størrelse, men hvis det ikke er gjort jævnligt, kan du få vand derind, og smadre tandhjulene.
Yanmar motorerne skal det gøres på månedligt, bare for din info.

 

Fikset. Tændrør ud og blæse igennem med luft. 2 riv i snoren og vupti det kører:-)

Mange tak for hjælpen.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis