Hvad skal der til for at få folk til at tilføje artikler til mit site?

Hej Alle,

På mit site NemProgrammering.dk med temaet: Lav din egen hjemmeside,  har vi netop lavet en ny funktion, hvor brugerene kan tilføje deres egne artikler og videoer.

Se linket i den øverste menu.

Men tror i det er noget folk tilføje artikler til sitet udfra de "salgsagumenter" jeg har skrevet? Og  hvad vil i evt. mene man bør tilbyde for at folk vil indsende artikler?

Mvh.

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg synes faktisk at dit indlæg - det lugter af gratis reklame.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
@GardenGirl,

Det var nu ikke sådan ment, men det kan en moderator jo vurderer og slette mit indlæg om nødvendigt.

Spørgmålet er egentlig bare, ville i tilføje selv tilføje en artikel, eller skulle der flere "+´er" til at få jer til at gøre det. Det tager jo lidt tid at skrive, så der skal jo også være noget at vinde for dem der laver en artikel til sitet.

Mvh.
Det er op af bakke. Dit hovedproblem er at dit site er ukendt og ikke overrendt af brugere. Fagligt indhold på et højt niveau (fornidlet let tilgængeligt) kræver en kæmpe gulerod for at blive leveret gratis i en lind strøm. Der skal enten være anerkendelse i form af meget trafik, så mange ser ens indhold eller du skal have penge på bordet. Selv med meget trafik kan det være du er nødt til også at betale for at få kvalitet - prøv bare at se http://tutsplus.com/ - 5 mill. månedlige brugere og de kører stadig en blanding af gratis og betalte leverandører af artikler, samt gratis og betalt indhold for brugere for at bibeholde deres brugerbase.

Der hvor opstarten kan være lidt lettere (ikke at forveksle med nem) er steder som lav-det-selv.dk, eksperten.dk, stackoverflow.com etc., hvor man beder folk øse ud af deres viden i relation til konkrete problemer. Det er knap så tidskrævende og aflønningen får man i form af tiltagende "cool points" i takt med antallet af ens indlæg og en stigende brugerskare, som anerkender ens svar som brugbare. Problemet her er dog, at konkurrencen er benhård næsten uanset hvilket felt vi er i og det er meget svært at vælte etablerede fora af pinden.
@Jetz,

Tusinf tak for dit virkelig gode svar! Det er meget brugbart :-)

Du har nok ret i at det er op ad bakke, og jeg forventer heller ikke ret mange artikler ad denne vej. Men tænker at det skal prøves. Med godt 2.000 unikke besøgende om dagen tænker jeg at der næsten må være nogen der kunne have lyst til at dele deres viden.

Har fatisk haft conceptet i længere tid, men her skulle man først oprette bruger, blive godtkendt, logge ind osv for at få lov at skrive - og det var selvsagt de færreste der gad dette. Tror der kom godt 20 artikler ind på et år. Nu har jeg så åbnet op og gjort det mere tilgængeligt, og håber er da at få et par artikler ind om måneden...

Der er også et forum tilknyttet sitet og det kan godt være at folk folk hellere søger herhen for at dele ud af deres guldkorn.

Men ja, jeg må se tiden an. HVis der ikke er kommet noget ind inden for de næste par mdr. så må jeg se om jeg kan smide en bedre gulerod på bordet end at folk kan få deres artikel set og måske linke i artiklen til deres egen hjemmeside.

Endnu engang tak for dit svar!

Mvh.
Godt ord igen - der har blot været så mange highjackere på det sidste, at det bliver træls..
kan se, at jeg burde trave siden igennem - men jeg arbejder lidt på Dreamviewer, og ved simpelthen ikke hvor jeg skal søge på dit site?
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Annonce
Hej GardenGirl,

Vi har desværre ikke videoer om Dreamviewer :-(

Men ellers kan du bruge søgefunktionen til at søge efter specifikke ting på sitet...

Mvh.
Ok - kan i fikse problemer med visning i IE kontra FireFox - sådan "nemt" - med forklaring "hvordan"
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Hej GardenGirl,
Undskyld mit sene svar.
Det med at designe til alle browsere er en kæmpe emne og det er desværre ikke noget man "nemt" kan forklare hurtigt.
Der må du desværre nok selv prøve dig frem og læse diverse guides på nettet :-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis