Gasgrill ruster.

Hej jeg købte for ca 2 år siden en gasgrill i det lokale byggemarked. Sjovt nok rådede ekspedienten mig til at købe en af de aller dyreste de havde fordi den skulle holde bedst. Jeg tilkøbte endda et overtræk til den så den stod beskyttet. Jeg har altid efter brug gjort den pæn ren igen, ved at brænde overskydende olie og fedt af og bagefter fik den for det meste en tur med grillrens, som er købt samme sted. Om vinteren har den fået en gang olie for at beskytte den når den blev stillet i garagen.

Mit problem med den er nu at den faktisk er rustet op lige der hvor stegepladen og risten mødes, på den vinkeljern de ligger på, men kun der. Det skal siges at den bliver temmelig varm lige der pga varmen fra stegepladen kommer ud der.

I butikken siger de at jeg ikke har vedligeholdt den og derfor ikke kan forvente en levetid på mere end to år, når man køber grill for 3000kr hos dem... Kan det virkelig passe at jeg ikke kan reklamere over den?
De taler om at der er syre i fedt fra kød, som ætser metallet væk, og det er grunden... Jeg undrer mig bare over at det kun er det varmeste sted som er rustet igennem, og jeg mener egentlig at det må være en følge af for billigt metal med mange urenheder som er brændt væk med tiden, men det er kun en tanke, jeg ved ikke om det kunne være en forklaring?

Men helt ærligt! En grill til 3000kr burde da kunne klare en smule mere når den nu er beregnet til at blive brugt.

Hvad mener lds folket? Er det bare Weber der skal til for at jeg kan få en grill som holder eller bør butikken tage reklamationen seriøst?

Mvh Kenneth


 

Hej jeg købte for ca 2 år siden en gasgrill i det... Vis hele indlægget
16 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Det er nok her, de mener, at du ikke har fulgt vejledningen.

Ved antydninger til overflaterust bør grillen rengjøres.

Med den formulering er de dækket ret godt ind, for den kan næsten dække alt.

Dvs efter 1. Gang jeg har brugt den og lakken bliver brændt af under risten, så mener de at den skal gøres ren til rusten er væk? Det er jo umuligt når hverken lak eller metal kan tåle at blive varmt. Den har som sagt fået samme behandling som der står så jeg ser ikke dette som en holdbar undskyldning, da materialet den er lavet af har skylden her da det er alt for tyndt når det kan brænde i stykker på dette ene sted, selvom lakken mangler fra hjørne til hjørne resten af vejen, og her er der ikke brændt materiale væk da temperaturen er lavere. Derfor er der ikke tale om at den er rustet væk, men nærmere brændt.


 

Nu har jeg ikke læste hele tråden igennem (sorry), men jeg har oplevet lidt det samme. Det var dog min rist der meget hurtigt begyndte at ruste. Jeg fandt ud af at det var fordi jeg havde brugte en grillbørste som var for hård ved emaljen (eller hvad det nu var der beskyttede den) og derfor begyndte den at ruste ret hurtigt fordi jeg havde være "for hård" ved den.

Nu kan jeg desværre ikke huske hvilken grillbørste jeg brugte, men er ret sikker på at det var fordi den var lavet af stål at det ikke gik så godt ;-)

Ved ikke om det hjælper dig tættere på en opklaring.

Den stolte ejer af min hjemmeside om: Billig Bredbånd
Hej tak for dit svar. Min messing grillbørste burde ikke være skyld i det de steder den rustede, men for lige at runde tråden af, så kan jeg fortælle, at efter mange mails frem og tilbage ringede chefen for butikken til mig efter jeg havde afvist medarbejdernes dårlige forklaringer flere gange. Han var ked af sagen og forsikrede mig om at et produkt købt hos dem ikke burde være rustet op så hurtigt, og deres behandling af sagen ikke var i orden. Så han tilbød mig en Weber spirit inkl grillovertræk i bytte for min gamle grill, til en meget lille pris.

Så sagen endte godt


 

Godt at høre. Flot behandling - det gælder tydeligvis om at tale med den rigtige person.

Eller måske har de opdaget tråden her

Mvh. AllanE
Ja åbenbart det kunne godt tænkes der var en som læste med her, men jeg skrev også på trustpilot, så et af stederne har de nok set. Men en lidt sjov kommentar ved vareudleveringen, fra ekspedienten: tja når der ikke står Weber på en grill kan man sku ikke forvente de holder mere end 2 år.. Så nogen er nok stadig af den overbevisning i butikken.


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis