Hej jeg købte for ca 2 år siden en gasgrill i det lokale byggemarked. Sjovt nok rådede ekspedienten mig til at købe en af de aller dyreste de havde fordi den skulle holde bedst. Jeg tilkøbte endda et overtræk til den så den stod beskyttet. Jeg har altid efter brug gjort den pæn ren igen, ved at brænde overskydende olie og fedt af og bagefter fik den for det meste en tur med grillrens, som er købt samme sted. Om vinteren har den fået en gang olie for at beskytte den når den blev stillet i garagen.
Mit problem med den er nu at den faktisk er rustet op lige der hvor stegepladen og risten mødes, på den vinkeljern de ligger på, men kun der. Det skal siges at den bliver temmelig varm lige der pga varmen fra stegepladen kommer ud der.
I butikken siger de at jeg ikke har vedligeholdt den og derfor ikke kan forvente en levetid på mere end to år, når man køber grill for 3000kr hos dem... Kan det virkelig passe at jeg ikke kan reklamere over den?
De taler om at der er syre i fedt fra kød, som ætser metallet væk, og det er grunden... Jeg undrer mig bare over at det kun er det varmeste sted som er rustet igennem, og jeg mener egentlig at det må være en følge af for billigt metal med mange urenheder som er brændt væk med tiden, men det er kun en tanke, jeg ved ikke om det kunne være en forklaring?
Men helt ærligt! En grill til 3000kr burde da kunne klare en smule mere når den nu er beregnet til at blive brugt.
Hvad mener lds folket? Er det bare Weber der skal til for at jeg kan få en grill som holder eller bør butikken tage reklamationen seriøst?
Mvh Kenneth