Nyt til Manden der har alt.

Hej Lav det selv'ere

 

Jeg skriver fordi min bachelorgruppe og jeg er i gang med at skrive vores afhandling, i samarbejde med en virksomhed der producerer ølkølere til haven.

 

Vi vil derfor gerne hører jer hvad i mener gadgets generelt for at hører hvordan målgruppen ser ud.

 

Derfor vil vi hører om i har har lyst til kort (max 5. min) at svarer på et spørgeskema:

 

https://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=DM41NC3Q9P96

 

Dette kan være med til at gøre produktet mere tilgængeligt for lav det selv entusiaster som jer

 

På forhånd tak   

Hej Lav det selv'ere   Jeg skriver fordi min... Vis hele indlægget
22 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hej Ktm

Jeg kan fortælle, at denne gut rent faktisk er ordblind, og det er ikke noget jeg er ked af at indrømme. Men med det sagt, vil jeg gerne medgive dig, at der er nogle formuleringsproblemer, som jeg burde kunne se. 

Jeg mener ikke at jeg er højt på strå fordi jeg er akademiker, tværtimod, mener jeg bestemt at alle der har ambitioner, laver lige netop det de har lyst til. Og det har jeg respekt for. Det er ikke alle der synes det er interessant at læse i 18 år af deres liv, og det forstår jeg.

Det er ikke mig der mener jeg er "højt på strå", men dig. Desuden forsøger jeg ikke at få jer til at lefle for den laveste fælles nævner, og forstår da kritikken. Men jeg er ked af at min stavning, for dig til at generalisere hele ungdommen, til at være haltende stavere med storhedsvanvid. Men hvis det er de kasser du arbejder i er der jo ikke meget håb for den fremtidig generationer.

Desuden er jeg en meget taltung studerende, for selv om man ikke er god til at stave kan man godt have andre talenter, tror jeg?

Desuden gider jeg ikke at gå ind i en diskussion om hvordan det danske skatte system virker, når det kommer til betaling af uddannelses institutioner universiteter, gymnasier, HG, VUC, HF og hvem der betaler hvor meget i skat.

Der er ikke nogen der beder nogle om politisk korrekthed, hvilket i sig selv, smager mere af sober tone end af en mangel på evnen til at stille krav. Men måske inden man rager samtlige unge ned under en kam, forudsagt af en meget lidt repræsentativ undersøgelse du har fortaget dig på mine staveegenskaber. Forsøger at udvide sin horisont lidt udover hvad de skriver på Nationen! og copy paster det ind i et forum, hvor jeg egentligt havde regnet med dannet kritik.

Det er sku sløj videnskab.

Håber i kan læse hvad der står.

Nyd det gode vejr

Godt at du har taget mine betragtninger til efterretning.

Med venlig hilsen
ktm

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis