Isoleringskrav i loft - flattag

Halløj her på siden.

 

Jeg er ved at lave en større ombygning herhjemme, og er nu kommet til taget.
På en del af huset skal jeg have et "koldt" flat tag med tagpap på 4X7 meter. Halvdelen af dette areal er en tilbygning og den anden halvdelen er en ombygning fra saksespær til et bjælkelag hvorfor tagpappen monteres på - således jeg kan få en tagterrasse.MEN, jeg er støt på et problem mht isoleringskravet.. Jeg støder på alt fra 200mm til 350mm. Er der nogle der kan hjælpe, og evt linke til noget dokumentation.

 

Jeg har vedhæftet et billede af huset, således i kan danne jer en ide om projektet. Det drejer sig om bygningsdelen til højre hvor gitterspærene nedlægges, og bjælkelaget fortsætter til venstre hvor det støder til "hovedbygningen"

 

Med venlig hilsen

Mikkel Gadeberg.

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
http://bygningsreglementet.dk/br10_04_id113/0/42
Nu kan det godt være at jeg spørger nysgerrigt, men har du indhentet en byggetilladelse for dit projekt med hensyn til den tagterrasse, for mig ser det som om. At huset ligger i et villa kvarter og der er sikkert en lokalplan der skal overholdes og jeg tror at du kan komme i problemer med den tagterrasse, for det er muligt at andre nabo kan føle sig generet med hensyn til indsigt i deres huse eller haver...... Muligt at J eg tager fejl, men er ret overbevist om. At der skal søges byggerilladelse og dermed skal den i nabohøring, gør du det ud uden, vil højst sandsynlig blive pålagt at fjerne din terrasse igen.... Hvilket jo vil være surt både økonomisk og da også for naboskabets fred
http://www.rockwool.dk/r%C3%A5dgivning/den+lille+lune/energirenovering+og+efterisolering/rentable+konstruktioner

250mm fladt tag
300mm loft
300mm skråvæg og væg til kip
Jeg takker Mange gange for svaret.
Er der nogle der kan forklare hvorfor at 250mm giver en i u-værdi på 0,2 i flattag, men der skal 300mm for at give det samme for et skråt?
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis