Samsung køl/frys, temperaturen svinger!

Hej. Jeg har et Samsung køle/fryseskab hvor temperaturen i fryseren svinger fra -20 til -12 grader. Jeg har skiftet termostaten i fryserdelen uden held. Køleskabet fungerer upåklageligt og holder en konstant temperatur på +5 grader.

Jeg har fået at vide at det må være en ventil der er defekt, nu køleskabet fungerer ok, og atr det er omkosteligt at få lavet, da det kræver påfyldning af væske, hvilket kræver en montør. Der er kun een kompressor.

Jeg vil bare spørge, om der er nogen der kan bekræfte dette, eller måske har erfaring med samme problem og kan komme med en bedre løsning?

Hilsen Per


Pschulle
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kan også lyde som om du har behov for en kraftig afrimning af din fryser.
tredie mulighed, hvs du har aktiv luft-cirkulation i fryseren, at du har fået pakket den for kompakt, så luften ikke kan cirkulere ordentligt.

 

Steensen: Tak for dit svar. Problemet er at jeg har købt det og fået det hjem, så det har ikke været i brug hos mig endnu, så det er ikke hverken afrimning eller luftcirkulation. Jeg var overbevist om, at det var noget i elektronikken, men det ved jeg ikke nok om.

Pschulle
Du er sikker på temperatur svingningerne ikke skyldes at der ligges nye vare ind i fryseren?
den skal holde en temp på -18 grader, men når nye vare ligges ind falder temperatur naturligvis. hvordan har du målt at fryseren falder til -12 grader???
Pizzabager: Det er uden varer - og det er også forsøgt med varer fra en anden fryser, så de var på de -18grader. Temperaturen er målt med et termometer, og er samme som displayet viser på lågen.

Pschulle
Temperaturen svinger ikke i de frosne varer, det er kun i luften,tror jeg .
Hvor hurtigt svinger temperaturen? Mål temperaturen midt i de frosne varer.

Bernt
Bernt: Det har jeg ikke tænkt på! Den kører ned til -20 grader og kompressoren stopper - så holder den temperaturen i ca. 20 minutter før den stiger igen og det tager nok en god halv times tid inden kompressoren går igang igen.

Pschulle
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis