Alger på tag

Hej,
Jeg har lige købt et gammel hus, hvor taget mod nord godt kunne bruge en kærlig hånd. 
Jeg har overvejet at betale mig fra en alge-rens, men er lidt i tvivl om det vil løse problemet. Er nemlig ikke sikker på hvad det i højre side af taget er 
Er der nogen der kan se om det er alger, og om det i så fald vil gå væk hvis jeg får en mand ud til at behandle taget på alger?
Håber der er nogen der kan hjælpe 

 

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Selvom taget er mere grønt til ventre end højre så tror jeg nu stadig begge steder er resultatet af alge/mos vækst. Billedet antyder der kan være/have været høje træer til højre for huset, der har smidt skygge og blade på taget. Så der kan ganske sikkert gøres noges ved det.

Spørgmålet er måske i højere grad om det forsvinder af sig selv, hvis det sprøjtes med algefjerner eller om det skal spules af. Bestil et uforpigtende tilbud fra en tagrenser, han vil på stedet nemt kunne se om det er noget han kan fjerne.

Velkommen til!

Mit tag mod nord var MEGET værre end det du der viser.
Jeg fik det algebehandlet hvert år i nogle år, og i løbet af 2 år var taget som nyt, dog fraset de ar der var blevet efter mos og lav.
Nu er jeg gået ned til behandling hvert andet år.
Jeg kan kun anbefale at få det sprøjtet, men ville bestemt ikke få det højtryksrenset, da det angiveligt også slider på overfladen, som så bliver endnu mere modtagelig for begroninger, plus du risikerer at få skudt vand ind under teglene og ned i isoleringen.

Med venlig hilsen
ktm

 

Jeg laver alt andet selv på huset, men algebehandling af taget er eneste undtagelse, det koster knap 1000 kr. og er virkelig effektivt.

Som nævnt i andet indlæg, lad være med at få det højtryksspulet, det åbner overfladen, og er med til at nedbryde taget.

Tak for de gode svar! Så vil vi bestemt give algebehandling en chance.
Hvis i kan anbefale et sted at bestille en algebehandling må i meget gerne skrive. Evt. en privat besked hvis det er mod reglerne at reklamere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis