Opsæt otte radiatorer - hvad skal jeg købe

Hejsa.

 

Jeg skal til at sætte otte radiatorer op i mit hus. Det er tidligere varmet op af luft fra en caliofere, men det har aldrig virket som det skal, så nu skal der radiatorer op.

Jeg har tænkt mig at lade alle tilsutninger til fyr og radiatoerer klares af en vvs'er. Men pexrør havde jeg forestillet mig selv at trække.

Rørene kommer til at løbe over et uisoleret loftet. Men hvad skal jeg købe for pex rør

 

Med venlig hilsen

Lasse Jerremiassen

tlf 27285100

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
uisoleret loft ,der er vel frost om vinteren så det er en dårlig ide med rør på loftet ellers skal de være meget godt isoleret .
Hvilken slags rør har du forestillet dig ned til radiatorene?
Var det ikke en god ide, at afklare dette med den VVS'er, du(forhåbentlig) vil have til at lave resten?? (laver du en masse, uden i er enige, kommer det blot oven i prisen - hvordan skal han ellers kunne sige ok for det??)
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Det er nok en god ide LL1, at jeg lige snakker med en vvser først.
Tak for jeres inputs.

Mvh Lasse

Køb 15 mm isoleret pex (rør i rør med skum isolering) og sørg for at isolere grundigt omkring gennemføringerne igennem loftet og ellers over rørerne, og læg dem evt ned i eksisterende iso. Hvis det er et lukket system, altså ikke direkte fjernvarme, må du lave det hele selv. Det er forholdsvis let at montere en radiator, sæt radiatoren hvor den skal hænge og skru T-stykkerne på og mål op til dåserne der skal på pexen. sæt radiator ca 10-12 cm over gulvvet... man kan køre 2 radiatorer på en streng, men bedst med føring til hver enkelt... træk ikke slangerne for stramt, så har du noget at arbejde med og skær hellere for langt 3 gange end for kort 1 gang...

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis