Vores boks bliver ikke kold nok, nogen der ved hvorfor?

Hej
Vi har lige fået en brugt boks da vores den gamle var for lille, da vi fik den kunne den sagtens fryse -18 grader men nu her kan jeg ikke få den til at fryse mere end - 7-8 grader, jeg har prøvet at tage alt kød ud igen og sat den til men den kommer ikke længere ned end de - 7-8 grader.

Der er desværre ikke nogle knapper at trykke på, det eneste jeg kan er at dreje på max og minimum, når jeg sætter den til lyser den røde lampe med alarm, men ved ikke om det skyldes at den ikke er kold nok eller om det skyldes en fejl på den nu her, har prøvet med og uden den super nedkøling slået til men uden held.

Har vedhæftet nogle billeder så i kan se de ting jeg snakker om.

Er der nogen herinde der kan hjælpe og måske ved hvad der er galt og hvad jeg kan gøre?

 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det lyder som om den mangler kølemiddel, ofte kan de bedre svare sig at købe en ny fryser, end at få lækage testet, evt, rep. utætheder, og fyldt ny væske på-

Er det væske den mangler, køre kompressoren ofte konstant.

Starter og stopper den med jævne mellemrum, er det termostaten der er defekt, (hvis du selv skifter den, kan det sikkert godt betale sig)

Hvis det er en gammel fryser, er det sikkert en rigtig strømtyv, lige netop frysere og køleskabe er blevet langt mere strømsparende idag end de var for 10-15 år siden, så hvis det er en gammel fryseboks med en B eller C mærkning, eller lavere, kan en ny tjene sig selv hjem på under 5 år...

for 5 år siden fik vi svigerforældrenes køleskab, et fint stort skab, som de havde haft i mange år, virkede fint, da jeg en dag satte sådan en strømmåler til fik jeg da nok et chock, det fine store skab brugte ca. 3 gange så meget strøm som et nyt skab af samme størrelse, og det skal siges det var for 5 år siden, idag er det jo a+++ skabe der sælges, så de ville nok bruge 5-6 gange mindre strøm... vi købte dengang et andet a mærket skab, og det tjenete sig hjem på unnder 4 år..

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis