Toilet lugter med gult/brunt vand

Hej med jer.

 

Vi har et gæstetoilet der lugter. Det er lidt i perioder der lugter. Lugten er en blanding af kattepis og amoniak. Det er ikke fordi det tørrer ud, da vi hælder en spand vand i det hver dag. Vandet i kummen bliver også gul/brunt.

Nogen der ved hvad det kan skyldes? Vi fik renoveret kloak sidste år, men problemet var der også før.

Hej med jer.   Vi har et gæstetoilet der... Vis hele indlægget
24 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Ja den kan sgu nok godt klare jobbet. Men den er 12V, ville helst have en med 220V.
Næ det er ikke så meget det. Det er mere jeg ikke rigtig gider skulle til at have en strømforsyning på. Især når det gælder vand og sådan noget. Det ville være nemmere bare at kunne sætte den i stikkontakten og så kører det.

Hmm jeg har godt nok en dykpumpe i værkstedet et eller andet sted, men den er nok lige stor nok til at kunne være i spanden.
Skrevet af Lars C på 06-03-2015 12:45
Næ det er ikke så meget det. Det er mere jeg ikke rigtig gider skulle til at have en strømforsyning på. Især når det gælder vand og sådan noget. Det ville være nemmere bare at kunne sætte den i stikkontakten og så kører det.

Hmm jeg har godt nok en dykpumpe i værkstedet et eller andet sted, men den er nok lige stor nok til at kunne være i spanden.

 

Hmmm om den har en tilhørende strømforsyning/omformer med eller du køber en til den er vel ligegyldigt. men så må du jo finde en hvor strømforsyningen fælger med...

 

http://www.alt-vvs.dk/conlift-1-kondensatpumpe.html

Den ser ellers også fin ud. Og så er den lavet til formålet. Der står bare ikke noget om løftehøjden. Jeg mener på stående fod at den skal løfte det omkring 2 meter op
Annonce
Pizzabager

Nej jeg ved det godt. Man kunne sagtens køre det med en strømforsyning. Jeg er bare sær på det punkt:-)
Sådan noget med samlinger af ledninger og vand samme sted.

Den pumpe jeg fandt, kan åbenbart også sende et signal til fyret om at slukke hvis pumpen går i stykker. Det er jo lidt smart, hvis altså mit fyr kan håndtere det.
Nu mente jeg heller ikke du skulle samle det nede i spanden, jeg mente en strømforsyning lidt a la en mobillader, samlet oppe ved strømforsyningen.
Men hvis den du har fundet er plug & play, så er det også fint
Nej det ved jeg godt. Men hvis man skal sætte et stik i pumpen, og pumpen skal være under vand, så skal det også være vandtæt jo :-)

Ja jeg tror det bliver den pumpe jeg fandt. Sjovt, jeg er ret sikker på det var den jeg havde set til 3000 kr da jeg kiggede efter dem sidste år.

Mht toilettet. Så prøver jeg at skylle ud istedet for vandet fra fyret og ser hvad der sker
Hej Lars C,

Fandt du nogensinde svaret på dette spørgsmål? Jeg står i nøjagtig samme situation, et lille gæstetoilet står og lugter med gul/brunt vand i bare nogle timer efter vi har skyllet ud. Jeg troede i første omgang at lugten kom fra tilslutningen ved faldstammen så den har jeg fuget godt og grundigt med silikone. Men lugten vedbliver, og nøjagtigt ligesom dig er det i perioder værre end andre.
Tilslutningen er ret simpel, den kobler sig bare på faldstammen fra toiletttet fra 1. Salen og så direkte ud.

Toilettet installerede jeg selv for 3 år siden, så det er ikke særlig gammelt.
Der er meget snavs i cisternen og det generelt også svært at holde kummen fri for rander og okker. Ville gerne prøve en overgang med nogle tabs i cisternen, har bare ikke fundet de rigtige.

Mvh Carsten
Hej Carsten.

Ja det gjorde jeg måske, men det er en lidt underlig historie.

Vores tag var gammelt og slidt og vi skulle have et nyt på, i forbindelse med arbejdet fik vi udskiftet et gammelt ovnlys vindue på omtalte toilet med et nyt Velux vindue. Da det gamle vindue blev afmonteret kunne man se der havde været fugt på bagsiden af den gamle lyskasse der var lavet af mdf plader.

Det var ikke så der var skimmel eller noget, men fugtigt var det da. Efter vi fik skiftet vinduet og lyskassen har lugten ikke været der.

Vandet i toilettet kan stadig godt blive lidt brunligt hvis det ikke bliver brugt i flere dage.

Om lugten i virkeligheden er kommet fra den fugtige mdf lyskasse, eller lugten er forsvundet pga bedre ventillation i det nye vindue ved jeg ikke. Men lugten er væk i hvert fald.

Vh Lars
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis