Væghængt vinreol

Hejsa !
Jeg har fået en ide til en vinreol der skal hænge på vægen. Jeg vil skære birkegrene ud i passende længder, og så hænge den vandret op på vægen. Dette kræver dog (så vidt jeg lige kan regne ud) skruer med gevind i begge ender. Altså et gevind til ind i vægen, og et gevind til ind i grenen. Jeg har ledt over alt, men ingen af de store byggemarkeder har dem jeg søger. Er der mon en herinde der kan hjælpe mig med et bavn på sådan en skrue eller endnu bedre hvor jeg mon kan købe dem.
Det færdige resultat skulle gerne komme til at se nogenlunde sådan ud.

Hens kamp
Hejsa ! Jeg har fået en ide til en vinreol der... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Næste 'problem/udfordring... Da det jo er grene fra naturen har de jo naturligvis forskellige diametre. Jeg vil selvfølgelig gerne have at de hænger i vatter på oversiden af pindene på pladen. Hvordan får jeg sat skruerne rigtigt igennem på bagsiden af pladen for at sikre dette ? Beklager de mindre begavede spørgsmål, men er ikke ret rutineret ud i 'lav det selv' feltet.

Hens kamp
Det kan du ikke styre med skruerne. Du skal save pinde vinkelret over, så kommer de til at hænge vandret. Du skal nok vælge en 5mm x 70/50 skrue og bore for med 4 mm både i plade og ind i grene for at de ikke skal flække.
Det holder lidt bedre hvis du sætter skruen i lidt over midten på din gren. Så får en lidt større trykfod nedad.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis