Elektriker søges

Hej jeg står og mangler en elektriker til at monter ca. 4-5 stik kontakter.
Da jeg har prøvet en af de får 3 tilbud hjemmesider. Men en latterlig høj pris på 8500kr. Vil jeg prøve her hvis nogen kan give er fornuftig tilbud på opsætning/montering af de kontakter/afbryder. Ville det være skønt det er i Kbh og omg.

Mo
Hej jeg står og mangler en elektriker til at... Vis hele indlægget
16 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Det var ikke uddybende jeg skulle bare taste hvor mangen kontakter dåser der skulle installeres. Også skrive navn og mail. Hvor man så fik tilsendt en pris eller vist prisen med det samme på anden side

Mo
Okay så det ikke et tilbud, men en vejlederne pris.
Jeg vil anbefale dig, at ringe til et elektriker firma og få aftalt en tid med det samme for, at få processen i gang. 2-3 stykker. SÅ de kommer ud og ser på hvad der konkret skal laves. så vil de nok anbefale dig om det bedst på timeløn eller en fast pris.
Det med at e-maile, når firmaet aldrig rigtig at svare på. Det mere telefonen der kommer i første række
Mvh.

Med venlig hilsen
Martin H.

Bygningskonstruktør / Energikonsulent
Skitsering - Byggeansøgning - Udbud - Tilsyn og byggeledelse.
Projekt,- projektering- og byggeledelse.
Arkitektfirmaet ARKIdesign ApS
Ud fra det du beskriver, så lyder 8500,- helt hen i vejret - i hvert fald set med jyske øjne :-)
Nu vil jeg ikke opfordre til ulovligheder, men når vi snakker ganske alm. stikkontakter, så er det altså begrænset hvad der kan gå galt, bare du kan holde styr på 3 farver :-) Skal der sluttes noget til ude i tavlen, så betal en elektriker den halve eller hele time det tager.
Men selve monteringen af en ny stikkontakt - det er der altså ingen ben i, og du må faktisk gerne selv gøre det, så længe det er en eksisterende stikkontakt du udskifter.

Ej heller har jeg forstået hvorfor det skal være ulovligt for menig mand at fræse en rille i væggen, og trække et 3 x 1,5 kabel hen til en indmuringsdåse...? Jeg tænker det kun er til for at elektrikeren får noget mere arbejde :-)

Køb kontakter, tangenter og rammer i Harald Nyborg - det er klart det billigste. Elektrikeren skal tit betale mere i indkøb en du kan købe dem til, og så kommer der hans avance oveni.

aaroe: Jeg glæder mig til i morgen, der får du ørene i maskinen Du har ret i det meste,


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Er helt enig med dig. Det ikke så besværligt at holde styr på + - og jord men. Foreningen kræver en kvittering
På det er udført at en prof. :-) samt det at der ikke sidder nogen i i forvejen kan jeg ikke tillade mig at skide på det
Men der passer mig også fint da jeg har nok at se til mht. Til renovering af badeværelse. Montering af væk ophængt toilet er tilladt at gøre selv. Man kan ikke slippe gratis afsted med det hele :-) men tak for jeres gode råd griber knoglen i morgen som det første

Mo

Hehe, elmand - det skal ikke være første gang :-)
Klart nok Mono, efter jeg havde skrevet mit indlæg, så jeg det du skrev i dit forrige - altså at det ikke var et reelt tilbud, men nærmere et "beregnet slag på tasken" ud fra en eller anden standard sats pr. stikkontakt.
Du bør helt klart, som der også bliver skrevet, ringe til en elektriker eller to, og få dem ud og få syn for sagen.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis