Teknisk forvaltning på kommunen

Hej alle

Jeg kan godt se at de fleste skriver at man skal snakke pænt med teknisk forvaltning og så får man den bedste service osv.

Men der må da være andre end mig der er lige ved at få en blodprop af deres teknisk forvaltning ?

Jeg skal lave en tilbygning til mit hus og har i den forbindelse hyret et ingeniør/tegnestue til at tage sig af papirarbejdet, og det samarbejde er jeg sådan set rigtig glad for og synes at de gør et godt og hurtigt arbejde.

Men jeg synes bare at da papirerne kom til kommunen stoppede processen ret meget op.
Tegninger og ansøgning blev sendt i starten af November og de er stadig ikke færdige oppe på kommunen med arbejdet.

Der skal ikke dispensation eller nabo høring eller andet forhalende indgreb til min ansøgning så det er ikke der det stopper processen.

Men det tog selvfølgelig indledningsvis 6 uger før de havde tid overhovedet at kigge på min sag.
Det synes jeg godt nok er for meget når de har en form for monopol på dette. Jeg har jo ihvertfald ikke muligheder for at gå andre steder hen for at få min byggetilladelse.

Tegninger har så skulle opdateres foreløbigt 3 gange og der synes jeg at det er lidt ringe at de ikke kan gøre arbejdet "færdigt" og så bliver alle de nødvendige opdateringer lavet af een gang istedet for at de kigger lidt og så beder om opdatering og så først videre når de har opdateringen.

Måske er det bare mig der er urimelig og prøver at forlange særbehandling men jeg synes lige at jeg havde brug for at få luft....

VH Torben
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er altid godt at få luft.
Jeg har bare en anden erfaring med teknisk forvirring her i vores kommune. Min søn fik pludselig mulighed for at købe en grund de havde drømt om, men som indtil da ikke var til salg. På grund af arbejdsorlov, som allerede var planlagt skulle alt gå meget hurtigt. Jeg tegnede huset, så den del også blev fremskyndet. Det var i landzone så ud over kommunens behandlingstid, skulle der være 4 ugers nabohøring. Det var jo helt galt.
Min søn ringede til kommunen, og forklarede situationen, og deres mand sagde, I MÅ IKKE GÅ IGANG FØR DER ER TILLADELSE ( men jeg vil gerne komme ud og se på sagen) Han kom ud på pladsen, og forklarede hvordan de burde lave det, uden risiko for klager. Samtidig sagde han naturligvis at det var på eget ansvar indtil byggetilladelse forelå.
Byggeri gik i gang, udgravning sokkel o.s.v. 3-4 dage efter 4 ugers frist lå der en byggetilladelse.
Jeg ved godt at det ikke er alle offentlige kontorer der kender ordet service.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik

Nej Du er ikke den eneste i dette land der syntes at sagsbehanlingen hos komunen er meget langsom, og det er ikke kun teknisk forvaltning der er langsom, det er stort set generelt at hos komunen går tingene langsomt.

Jeg skulle kun have to par kompresions strømper godkent så jeg kunne få to par om året, det tog et halvt år at behandle den sag.

Et af problemerne er at der ikke sidder en kompetent medarbejder der kan lave tingene, dine papire fare rundt imellem diverse medarbejdere der har hvert deres speciale.

Juhuu, så var der byggetilladelse idag.
Den har også været noget tid undervejs , ansøgningen blev indsendt 3/11-2014.
Ved nytårs-skiftet ændrede kommunen afregnings system for byggeansøgninger så der istedet for fast gebyr blev afregnet pr brugt time påtegning forvaltning , 629kr/time.
Så var jeg også lidt bekymret for hvad det ville koste mig at få ansøgningen behandlet, men den blev opkrævet efter gammel takst 6.500kr for behandling.
Det er godt nok skønt at tilladelse er på plads så er der kun beregningerne fra ingeniøren men han er kvik nok så det er vist ikke noget problem.
Jeg gæder mig godt nok til at slå igang😊
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis