Rødkål Henrik S 471 6300 18-12-2014 23:58 har lige set Prise brødrene i Elk horn. Jeg har aldrig set den måde at lave rødkål før, de brugte kun saft og gele, ingen eddike. Hvordan laver i Rødkål ? ? ? Vær mod andre, som du ønsker, de er mod dig. Kok og Havenørd. 11 svar 1 2 › » Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Håndværkeren 20251 19-12-2014 00:17 Et eller to finsnittede rødkål blandet saft ( skal fotyndes ) ripsgele og rosiner
Lars ON 3102 2770 19-12-2014 07:54 en sjat rødvin og portvin gør heller ingen skade. LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Håndværkeren 20251 19-12-2014 09:08 Det er til surkål du bruger edieke Henrik, og det er slemt at ødelægge god kål på den måde
Henrik S Trådstarter 471 6300 19-12-2014 12:16 jeg laver skam ikke surkål, det er en gammel opskrift hvor man bruger eddike sukker og saft. Vær mod andre, som du ønsker, de er mod dig. Kok og Havenørd.
Chr. 2405 5700 19-12-2014 13:10 Skrevet af Håndværkeren på 19-12-2014 00:17 Et eller to finsnittede rødkål blandet saft ( skal fotyndes ) ripsgele og rosiner Det lyder spændend. Kan du lægge opskriften ud til deling? Chr. Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt. LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her Annonce
Håndværkeren 20251 19-12-2014 17:43 Ca. 1,5 kg. fintsnitet rødkål 1 liter blandet saft af den du køber i brugsen fra Rynkeby. 250 g. usvovlede rosiner. Bringes i kog og der skrues ned for varmen, så det lige står og småsimre ind til al kålen er blev blød, lad hvile ca. 15 minutter og det er klar til at serverer
Chr. 2405 5700 20-12-2014 10:37 Tak Håndværkeren. Den skal prøves. Chr. Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.
kovas 3786 9670 20-12-2014 18:58 Hej. Sådan laver jeg rødkår. Efter en af meyers opdkrifter: Braiseret rødkål 800 g rødkål, fintsnittet 6 hele enebær andefedt 2 dl rødvin 1 spsk. honning nogle få svesker fra anden Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 min. fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber. Mange hilsner Kovas,I et diktatur må ingen sige sandheden.I et demokrati må alle lyve.KK Steincke.
kovas 3786 9670 20-12-2014 19:09 Hej Jeg aner ikke hvad der foregår, men det der står pænt i edditoren kommer oven i det andet. Har forsøgt at redigere 3 gange uden held. prøver at fortsætte her. Rødkål krydres med knust enebær, salt og peber og sauteres mørt i andefedt og honning i en gryde under låg. Efter ca. 25 min. fjernes låget og rødvin tilsættes og koges ind i kålen. Krydres med salt og peber. Kålen snitter jeg på min elskede Zyliss, Den kan laves længe i forvejen og fryses ned. Kræver at du har lidt andefedt på lager. God jul til alle. Ps jeg synes at edditoren er blevet vildt dårlig at håndtere og mega langsom til at starte. Mange hilsner Kovas,I et diktatur må ingen sige sandheden.I et demokrati må alle lyve.KK Steincke.
Henrik S Trådstarter 471 6300 12-01-2015 22:37 Jeg snitter rødkål, kommer eddike ca. 1/3 mængde i forhold til kål. 2 dl saft eller ribsgele. sættes på varmen, når den koger kommes sukker på så det dækker, koges ca. 40 min.. smages til, den skal være sød. Er det til and, kommer jeg andefedt ved. Kan kommes på glas og gemmes. er bedst når den har stået et par måneder. Vær mod andre, som du ønsker, de er mod dig. Kok og Havenørd.