Stiga Villa. rem mellem motor gear

Hej

Jeg har overtaget en gammel stiga villa 8e fra 92.  den ligner denne http://www.technikboerse.com/thumbn...68_0x0.jpg Jeg har fået fikset starter og motor, så det nu virker, men remmen mellem motor og gear kan jeg ikke greje om den sidder rigtig. Den sidder meget løst og falder af. Så jeg bestilte en ny rem og monteret på samme måde, men jeg tror ikke den er korrekt monteret.  

Er der nogen der har en magen til eller en manual hvor man kan se hvordan det skal samles? dem jeg har fundet er typisk fra år 2000 og ikke sikkert de er ens.

Hej Jeg har overtaget en gammel stiga villa 8e... Vis hele indlægget
16 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Der går remmen jo på modsatte side af strammerullen, i forhold til din tegning..
lige en opfølgning på denne. Jeg kunne se på diverse billeder at remstrammerhjulet havde en anden vinkel, så satte en 35" rem på i stedet for de 37" som butikken sagde passede. Så nu kører det. Der har åbenbart siddet en forkert rem på da jeg fik den. Han sagde også den ikke kunne køre.

Du er måske inde på noget af det rigtige Kim, jeg havde også sådan en Stiga hvor remmen skulle bag om stramme hjulet altså støttede på bagsiden af remmen, men jeg kan da godt se at med en kortere rem ville det kunne lykkes som du er inde på.

Du kan finde tegninger på. http://e-maskiner.dk Der har jeg fundet mine dele og tegninger
Jeg har også haft en Stiga Villa, det var da det mest modbydelige Lo.. jeg endnu har prøvet, jeg skiftede rem til klipperen 4 gange på en sæson. Nu bliver den straffet ved at køre markræs med fuld rulle
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis