Bundventil til bad

Jeg står og skal lave en mindre ombygning af et baderum/ badekar, bunden skal forstærkes og der skal indsættes en bundventil af en art.
 
Det nuværende gulv vil jeg forstærke med armeringsnet, så derved bliver det 3-4 cm højere, og da der allerede findes et afløb med rist og indbygget vandlås tænker jeg at lave en forlængelse.
 
Det skal være sådan at jeg kan lukke af for vandudløbet på en elegant måde, det skal helst ikke være sådan en gammeldags sort prop til at sætte i, men noget der sidder integreret og samtidigt skal det have en lav indbygningshøjde. 
 
Jeg havde selv tænkt lidt på en strainer, men kan ikke finde det som sådan en skal sidde fast i.
 
Selve rammen vil jeg beholde, altså den firkantede, men få lavet en i rustfrit stål og så ellers med plads til bundventilen. Det er ligefør jeg tænker at jeg kan bruge en gammel rustfri vask hvor udløbet sidder i midten og så ellers skære en kvadrat ud på størrelse med nuværende rist, men det er jo lidt tyndt materiale...
 
Har I nogen gode forslag?

Bestil aldrig en håndværker når alt håb er ude.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

De må jo findes, for i et spabad er der ingen bundprop.

Mon ikke de laver dem hos Blucher (de ligger her i byen, så jeg kan spørge) Hvis det overhovedet er lovligt at kunne afspærre sit afløb. De laver noget med et "standrør" i. Det er et rør , med gummelæbe forneden, og i sådan en længde at det løber over kanten af røret for karret løber over.

I køkkenvaske og håndvaske skal der jo også være overløbsrør

De SPA jeg har set har en butterfly ventil under eller pumpe som i en vaskemaskine.


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis