Tilslutning af gulvvarme

Hej jeg har lige banket gulvet op i mit sove værelse da jeg vil have gulvvarme i. Nu kommer det store spørgsmål så. Skal jeg have en pumpe på mit et strengs anlæg eller er det nok med en returventil. Mvh Mikkel. På forhånd tak for svar.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Ja, det er et godt spørgsmål. 

Etstrengs anlæg ??? Så skal du hente vandet direkte ved din kedel. Men monstro du ikke har et tostrengsanlæg som 98%+ af alle danskere.

Hvis du laver gulvvarme med en returventil vil du generelt have problemer med og  regulere rummets temperatur.  Ville helt sikker investere i en minishunt hvis det var mit gulv. Men du kan da prøve om det er muligt at styre det uden. 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Man kan sagtens styrer sin gulvvarme uden shunt jeg har på begge mine badeværelse en returventil på Danfoss fjvr ventil den måler på afgangstemperaturen og ikke på luft temperaturen men hvis du har et et-strengssystem så glem alt om gulvvarme.... Enten vil gulvet være hamrende varmt eller pissekold afhængit af om det sidder først eller sidst på strengen..... .
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis