Hjælp til hvordan man åbner Bosch opvaskemaskine - Varmer ikke vandet

Kære forum

Jeg oplever desværre at min opvaske ikke varmer vandet ordentligt, det resulterer i at den bliver ved med at kører og programmet står til at tage flere timer, istedet for blot max. 2 timer.

Jeg har testet lidt og efter ca. 10 min. er der varmt vand i maskinen (+40 Grader), men efter 45 min. er vandet kun lunket og tidanvisningen er nu gået fra 131 min. til at vise 244 min.

Jeg har søgt på lidt forskellige foraer, og er kommet frem til, at det enten er noget med pumper, vand til/ afløb eller lignende, som den er gal med.

Jeg håber, at der er nogen, som kan guide mig til hvordan, jeg får åbnet for opvaskemaskinen, uden at jeg kommer til at hærge den.

Det skal nævnes at opvaskemaskinen nok er 9+ år, men tidligere har fungeret glimrende.

 

Model oplsyninger:

E-Nr.:  SRS56A02/16

FD-Nr.: 8307

Serienr.: 970164

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hej Draken.

Og velkommen her på LDS.

Hvis din maskine er så gammel, skulle man da mene at den har aftjent sin værnepligt

De fleste maskiner kan man komme til fra under siden, eller bagsiden kan afmonteres. Men undersøg først om du kan få reservedele til den.

Hej Håndværkeren

Tak for dit råd.

Ja tiden nærmer sig nok for en udskiftning, vi overvejer ombygning af køkken indenfor det næste årstid, så givetvis vil vi købe en 55 cm opvaskemaskine til den tid, men pt. er der altså kun plads til en 45 cm, så jeg håber på at kunne få den fikset, så den kunne holde godt et år til. Desuden har den kørt fantastisk før dette problem.

Jeg håber, at det blot er et lille problem enten med en pumpe eller en vandsikringen, der skal renses, Men for at kunne diagnosticere fejlen, skal der jo først åbnes op indtil indmaden.

Men tak for rådet med reservedele, det kan selvfølgelig godt gå hen og blive et problem.

Set i betragtning af hvad en ny koster i vore dage, må det ikke koste ret meget før det ikke kan betale sig. Og jeg er sikker på at fruen i huset er udmærket tilfreds med sin Draken-omatik

Ellers er der jo mulighed for en brugt i G&G eller DBA.

Fjernet af moderator
(Årsag: Ren reklame )

www.reservedele.nu

Det blev til en "ny" brugt, men tak for assistancen

 

God jul.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis