Bosch AXT Rapid 2000

Hej: Min kompost slave Gloria 1400 som har kværnet en del for mig i årevis er vist gået på pension - ihvertfald så er den sej at dreje rundt i spindlen.

Påtænker så at købe en anden, men er ovenfor anførte maskine egentlig det den udgiver sig for når man læser de meget fine data.

Nogen der har både gode og især dårlige erfaringer med den?

mvh

fp

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Har du tjekket om det ikke blot er lejerne der trænger til en udskiftning på den gamle.

Det har jeg faktisk. Min søn er elektriker og han har tjekket motoren og er ræd for, at der er et eller andet deri der er gået til - fordi lejet i motoren kører sådan i rykvis.

Det var ellers en god maskine, men sådan kan det jo nogen gange gå. Ihvertfald så sprang den sikringen hvergang jeg ville starte den, og det gjorde den ikke engang - den brummede bare og det er ikke ligefrem gode tegn.

mvh
fp

Jeg har selv brugt Bosch igennem de sidste 40 år og aldrig været ude for at de ikke kunne holde hvad de lover, den ældste bore maskine jeg har, har fungeret upåklageligt de sidste 35 år, den er på 700 w. med to gear og slag, det eneste jeg har skiftet er selve aftrækkeren der var slidt op i elektronikken.

Ja, Bosch er også i overtal på hylden her i mit værksted, men der står da også en kuffert fra Makita.

Jeg har så lige fået anbefalet en Bosch AXT 2000 HP istedet for Rapid fordi denne har automatisk indtræk, men da det er udgået modeller begge 2 er det jo ikke ligefrem nemt at finde.

De nye bruger vist så meget strøm, at der skal minimum 16 amp sikring - dvs. et 3-fase med 220 volt ud for at det skal være lovligt, så det må sønnike lige sætte op udenfor.

Han har faktisk lige målt motoren på Gloria - og årsagen er en brændt vikling siger han - så den ryger på skrotten.

mvh
fp
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis