Mobilselskab. Oister

Hej, jeg har været kunde hos TDC mobil i mange år, men synes at de er blevet for dyre.
De har en rigtig god dækning.
Jeg har tænkt mig at prøve Oister, er der nogen som har erfaring med dem.
Eller har i bedre forslag.
Jeg vil gerne have fri SMS , MMS ,og fri tale, eller min. 8 timers tale, og 1 GB .

Mvh kurt.
12 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Nu bruger jeg godt nok kun min mobil til tale og sms, jeg har tre timers tale og fri mms og sms for en lille hund om måneden hos YouSee. Jeg har vist også noget data men har aldrig brugt det.

Min Hustru har haft Oister i 3-4 år, og jeg er nu også gået over til dem.
Meget problemfrit og imødekommende.

Med venlig hilsen
ktm

 

Hvor god en dækning har de, hvilken antenne selvskab arbejder de sammen med, eks Telenor kører over TDC .
Oister er et datterselskab af 3.dk, og kører på 3.dk's net, og min erfaring er, at der er god dækning, men det kommer helt og holdent an på lokale forhold.
Her ude bag ved Lars Tyndskids Mark i en af de rådne bananer i Udkantsdanmark er der glimrende dækning, selv for en som mig, der er en del af ældrebyrden og som undertiden belaster sundhedsvæsenet. Dårligere odds kan det vel ikke have?

Med venlig hilsen
ktm

 

Jeg har også Oister og er fint tilfreds.
Jeg skiftede pga prisen og tilliden til, at 3's net har god dækning.

Jeg har fri tale, SMS og MMS samt 5 GB data. Hele baduljen for 129 kr pr måned.
Da jeg meldte mig til kostede det 139 kr/md, men Oister skal roses for, at de selv skrev til mig, at prsien blev sat ned til 129 kr/md i forbindelse med en kampange, og det skulle gamle kunder også have glæde af.

Jeg oplever, at der er god dækning stort set alle steder jeg bruger det til lands, og til vands er der også rimelig god dækning -som man nu kan forvente af et landbaseret (og til land beregnet) system. Når jeg er inde på mit kammer bruger jeg headset og lægger telefonen i vinduet, så går det fint. Sommetider går den på indenlands roaming (en anden operatør), og så er der ikke data, men jeg kan stadig ringe, og selvfølgelig uden ekstra omkostninger.

Jeg bruger telefonen som Wi-Fi hot-spot til at levere internet til min computer, og der er fin hastighed og rimelig god dækning.

Chr.

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Jeg har haft Oister i flere år nu og som de andre skriver benyttes 3`s Net.

Men derudover er der roamingaftale med TDC, så hvis 3 ikke dækker hopper mobilen automatisk over på TDC - selv midt under samtaler uden man opdager det.

De er hunde billige, på min guide ti mobilt bredbånd har jeg også en oversigt over fri tale og Oister er altid billigst - sådan har det været e siste 4 år min guide har eksisteret, så deres priser er yderst konkurrencedygtige.

Men du kan jo tjekke om du har god 3 dækning ved at gå ind på mastedatabasen.dk - det er gratis.

Bixer pt med en informativ guide til mobilt bredbånd. Den skulle gerne gå hen og blive så god, at de besøgende rent faktisk kan bruge den til noget - Se den eventuelt her: www.Mobil-bredbaand-guide.dk

Hej.

Har i et par år haft coop mobil, og de er flinke til at følge op med tilbud.

Nu har jeg lige fået 8 timers tale, 5 gigabyte data og selvfølgelig fri sms og mms for kr 99,-/md.

Valgte det da vi havde brug for TDC's net her i udkanten. Det er muligvis bedre nu, men det er ikke over hele huset vi kan føre samtaler.

mvh


 varmetossen

Både min hustru og datter havde Oister og har haft det i en del år. På det sidste har de imidlertid oplevet problemer med forbindelsen (dækning) Min datter kunne herhjemme og på handelsskolen (midt i storbyen) miste forbindelsen totalt. Det skal siges, at hun har iPhone, der jo er kendt for ikke at have verdens bedste antenne, så det er nok ikke Oisters fejl.

Vi endte dog med at skifte til Bibob og nu kører det bare. Bibob er Telenors "discount-selskab" på samme måde som Oister er "3"'s "discountselskab". Det blev lidt dyrere ca. 10 kr. pr. måned men også med større taletid og datamængde indeholdt i abonnementet. Og så er Telenor/Telia jo Danmarks bedst dækkende netværk.

En anden sjov ting vi har oplevet efterfølgende. Når Oister ændrede deres abonnement fra f.eks. 3 timers tale og 6 GB data til 5 timers tale og 9 GB data for samme pris, så skulle man opdage det selv. Man kunne så via deres hjemmeside skifte til det bedre abonnement (til samme pris) mod at betale beskedne 27 kr. (tror jeg det var). Det var jo fint. MEN så kommer det. Hos Bibob sker det bare automatisk. Der få man en mail om, at de lige har opgraderet ens abonnement til det nye med mere taletid og større datamængde til samme pris. Man skal intet opdage og gøre selv, og det koster ikke noget at skifte - der sker automatisk.

Så vi har bestemt ikke fortrudt skiftet.

Til historien hører også, at jeg selv har abonnement ved Telenor (via firmaet) og har aldrig haft problemer med dækningen uanset, hvor jeg var i landet. Og jeg har også iPhone med dårlig antenne.
Der er yderligere 2 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis