undelete

hej

fik ved en fejl startet en format af min usb disk - har tjekket med freeware program og kan se filerne - har nogen af jer et program der kan hjælpe mig med at få indholdet på disken tilbage ?

hilsen polobjørn


"AUTOELEKTRIKEREN"
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
jeg ved advanced systemcare kan fortryde sletning, ved dog ikke om det kan hvis filerne er slettet inden det er installeret, men det er da et forsøg værd, og ganske gratis :-)

Mvh

Mvh
Martin

Cand alt. med speciale i det jeg finder spændende.

Jeg var gået i gang med at kloge mig ved at skrive, at du IKKE kan genskabe filer fra en USB-nøgle. Men da jeg googlede for at henvise til en kilde, opdagede jeg, at det tilsyneladende er helt forkert.

Man kan godt genskabe filer fra EKSTERNE flash-drev, inkl. USB-pen. Der er en flot og detaljeret forklaring på det her - de anbefaler også et program til formålet.

Interne drev, som f.eks. interne SSD-harddiske kan man IKKE genskabe filer fra.

PS: Det er meget vigtigt, at du ikke bruger pennen mere, indtil du har genskabt filerne. Du risikerer at de bliver overskrevet.


Mvh. AllanE

Du kan bruge en data recovery software til at få de mistede filer tilbage fra dit USB-drev ..

WiseRecovery hjælper dig gendanne tabte data fra harddiske, pc'er og bærbare computere, Memory Sticks, USB lagringsmedier, SD-kort, kameraer, mobiltelefoner eller andre lagringsmedier. Det udfører skrivebeskyttet drift og vil aldrig gøre nogen skade på dit kort eller harddisk. WiseRecovery også kan gendanne slettede eller tabte filer på grund af situationer med korruption, formatering, virus angreb, osv Med WiseRecovery du ikke behøver at bekymre dig om tabte data mere.

1. Download WiseRecovery Data Recovery Software, installere det og starte det. Klik på "Start Scan" knappen på hovedvinduet i data WiseRecovery.


2. Du kan se listen over alle mængder findes på din computer, skal du vælge den nøjagtige drev og klik på "Næste" for at starte scanningen. Hvis du ikke kan se drevet, skal du sørge for dine eksterne drev er tilsluttet, og klik på "Opdater" -knappen.


3. Det vil tage omkring 2-10 minutter at scanne, det afhænger af din disk størrelse og filer udgør på disken. Efter scanningen er færdig, kan du få vist tekstdokument og billedfiler.


Bemærk: Hvis du ikke er i stand til at få de ønskede resultater efter Slettet File Recovery, gå tilbage til hjemmet, og vælg indstillingen "RAW Recovery" eller "Partition Recovery".


fdsgfdhg
Fjernet af moderator
(Årsag: Spam / svindel (bruger blokeres))

Help
Jeg står med et lignende problem, og fandt dette program.

JM
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis