50 mm isolering til kolonihavehus

Hejsa

Jeg har et kolonihavehus, som jeg vil sætte i stand næste forår. Derfor er jeg begyndt at undersøge en masse ting, da jeg ikke er den store håndværker. Men vil bruge kolonihavehuset som et lille hyggeprojekt, samt jeg måske kan lære at blive en bedre håndværker med tiden :-)

Kolonihavehuset skal kun bruges om sommeren. Jeg vil lave et redskabsrum om til et værelse, og vil derfor isolere dette. Jeg har siddet og kigget på forskellige mm størrelser på dette, og det ville naturligtvis være optimalt at isolere med 150 + mm. 

Ville det være sindsygt koldt om sommeren, hvis man isolerede med 50 mm rockwoll + 2 lag gipsplader? Varmekilden kommer fra gas radiator.

Mvh Mads

 

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej det er ok, og hvis du kun bruger det om sommeren og har tænkt dig altid kun at bruge det om sommeren kan du undlade dampspærre. Hvis du kan finde en anden varmekilde ville det vær prima - for hver liter gas du brænder af, tilfører du huset ca. 800 liter vanddamp, som skal ventileres ud.

fartilfire skrev : for hver liter gas tilfører du huset 800 l vanddamp. Det er forhåbentlig præcis som du skriver  "vanddamp" og ikke 800 l vand


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Ja vanddamp det er rigtigt. Derfor føles det næsten altid fugtigt når man bruger en gasradiator til opvarmning og det er også derfor en gasovn sviner mere end en elovn :-)

En gasradiator er derfor dyr i drift, fordi det koster mere at varme fugtig luft op end tør luft.
Super. Mange tak for det alle sammen :-)

mvh Mads
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis