VVS'er hjælp(sluk for vandet uden kuglehane/balofix)

Hello

 

Har anskaffet mig en opvaskemaskine, som jeg skal tilslutte i køkkenet. Der er hverken kuglehane eller balofix i lejligheden og jeg har fået dette svar fra udlejer: 

"Det er noget som en autoriseret vvs firma skal udfører hvis der ikke allerede er en kuglehane, og vandet skal lukkes i kælderen og skal varsles til samtlige lejer da der kun er en hovedhane."

Kan det passe? Er det sådan, at jeg kan varsle selv og lukke nede i kælderen selv?

Nogle idéer eller forslag?


smartiphy.dk
Hello   Har anskaffet mig en opvaskemaskine... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

ok fik ikke fuldført min sætning....... mon dog at det nogenside vil blive aktuelt at skal til at fryse et rør inde under en håndvask for blot at montere en simpel kuglehavne, når der nu kan lukkes for vandet unde de store problemer og jeg er da ikke i tvivl om at prisen vil være ENORM meget større i forhold til at få en vvs mand til at lukke for vandet i kælderen når det nu kan lade si gøre, så der for

MON DOG at det er akuelt i dette tilfælde

 

 

 

skulle vi ikke bare blive eninge om at spørger bør/skal forholde sig til det som hans udlejer siger, at DER SKAL en aut vvs'er på den opgave, som kan lukke for vandet i kælderen, og så påmontere den stophane en opgave der næppe vil koste mere end en 1000 lap alt inkl. så løsninger med tøris og flydende nitrogen, med et risiko for særdeles omfattende vandskader i ejendommen og derudover, til en pris der sandsynligvis ligger LANGT over hvad en meget simpel vvs opgave vil koste... vi skal jo ikke sende en mand til månen her, og komme med meget avanverede løsninger på et simpelt problem som er at det blot skal lukkes for vandet i en etageejendom i 10 min, ved at dreje på en hane, og her det er vel blot et ? om at spørger gerne vil undgå at betale en vvs for den her opgave.

Spørger kan ikke være i tvivl om at vi, og hans udlejer, mener at spørger skal bede en vvs'er om at løse hans opgave.

Jeg skal undskylde for, at jeg lod mig lokke med på en inspirerede diskussion af hvad der kunne være muligt, hvis man gik til grænsen af det mulige. Den slags diskussioner løser sjældent et konkret problem, men giver mange inspiration til at løse fremtidige problemer på en ny og alternativ måde. Jeg vil ikke love, at det ikke sker igen :-)

Jeg takker, for både kreative som de mere realistiske løsninger

Jeg ringer til VVS'eren.
Hvis I har flere gode råd ang mit lille problem, vil jeg godt henvise til:
http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/195080

Mange tak!

smartiphy.dk
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis