Kaminvæske.

Hej, det har måske været oppe før, men....
Hvad bruger i af kaminvæske til jeres olie kamin.. Der findes mange mærker og priser, og der står lidt det samme på dem.
Men hvad vil i anbefale når man tænker på hvor rent en forbrænding der i lokalet, tænker på urenheder i luften.
Haraldnyborg og jemogfix har tit tilbud på det, Hvad bruger og køber i jeres kaminvæske.

OBS : jeg bruger min i en hobbyrum om vinteren og i campingvogn .

Mvh. Kurt.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Blot lige en enkelt detalje, Onkel Harald og firmaet der ikke kan stave er et og samme firma. Og køber du den dyre er der væsentligt mindre svovl i olien. Jeg har nu hele tiden brugt den billige uden problemer, der skal blot være udluftning i rummet.

Der er ingen ovne der er helt fri for at forurene luften i rummet når der ikke er ført en skorsten ud i det fri, det er grunden til at der skal kunne komme frisk luft ind i rummet ude fra. Tidligere havde man noget der blev kaldt for bess ovne, de kørte på nøjagtigt samme princip som de moderne ovne vi har i dag. Den gang var der mange dødsfald p.g.a. de ovne, dem der døde af den var fordi den brændte natten over i et lukket rum, de døde af kulilte forgiftning ! Så vidt jeg ved findes der noget dyrere ovne der er selv slukkende hvis kulilte koncentrasionen bliver for høj i rummet. Jeg har kun min tændt i max en time så rummet lige bliver opvarmet, så over tager et par olie fyldte el radiatore jobbet med at holde rummet rimeligt til at jeg kan arbejde der.

Så hvis det er et værksted hvor du vil bruge megen tid, vil jeg anbefale du investere i en lille varme pumpe.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis