Fugt i kælder efter at have malet gulv, HJÆLP!

Hjælp!

Jeg har lige malet mit gulv i kælderen med gulvmaling og i morges fandt jeg en stor pøbel med vand. der er meget fugtigt langs med gulvet i den ene side og jeg kan se at der trænger vand op gennem gulvet.. Jeg kan ikke se nogle revner nogen steder.. HJÆLP!! hvad skal jeg gøre??

Jeg har en normalt en tør kælder hvor gulvet har været malet i alle rum på nær dette rum som har fungeret som værksted for den tidligere ejer. Nu har jeg så besluttet at det skulle have en opgradering og så sker dette.. :-(

Mange tak for hjælpen

 

mvh.

Jacob

 

 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det regnede temmelig meget i dit område i søndags - kunne det være regnvand, som ikke er løbet den rigtige vej, pga efterårsblade i en afløbsbrønd?

Det er næppe fordi du har malet.

Er du sikker på vandet ikke kommer oppe fra? Når gulvet er malet kan vandet ikke trække ned, som det kan i et tørt ubehandlet beton gulv.

Kommer det nedefra vil malingen være gået løs-

Malingen er også skallet af og efter jeg har tørret det hele af med en tør klud går der ikke længe før der er fugtigt igen.
Jeg er bange for at jeg har lukket fugten inde i betonen og at den nu begynder at gøre skade andre steder da den ikke kan fordampe på det gamle ubehandlede betongulv..
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også