selvforsynende med vindmølle

Hej Håber nogen kan hjælpe mig. Jeg installerer 3 vindmøller á 1600W og lader batterier for at blive selvforsynende. det er den vindmølletype som konstant producerer strøm, og den skal lades i batterier og når de er opladet SKAL strømmen forbruges på en anden måde. jeg har nogle modstande godt 2000W og egentlig skal jeg have modstande tilsvarende møllernes maksimale ydelse = 4800 W. Men det er lidt dyrt for noget jeg skal bruge een gang om året. der må være en anden måde. Kan jeg sætte to jernrør i jorden og lade strømmen brænde af i jorden?? MVH Lars


Lars
Hej Håber nogen kan hjælpe mig. Jeg installerer 3... Vis hele indlægget
28 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Den var jeg ikke lige opmærksom på, men har nu læst noget af indholdet og gemt den til senere brug.  Troede også at når en vinge staller løber den løbsk

Skrevet af Håndværkeren på 26-10-2014 19:02

Den var jeg ikke lige opmærksom på, men har nu læst noget af indholdet og gemt den til senere brug.  Troede også at når en vinge staller løber den løbsk

Nej, tværtimod - som elmand også skriver så er stalleffekten så viseligt indrettet at aerodynamikken bliver " ødelagt " ved høje vindhastigheder - og vingen modtager ikke så meget effekt fra vinden som den kan omsætte til energi - faktisk falder en stallreguleret mølles maximumeffekt ved meget høj vind netop på grund af det.

Det betyder ikke at en stallreguleret mølle ikke kan løbe løbsk - det kan den.

Hvis alle sikkerhedssystemer svigter og møllen mister sin netforbindelse er der kun en vej - væk hurtigst muligt

Vi er heldigvis blevet meget bedre til det så det sker uhyre sjældent at en moderne mølle stikker af.

Men det kan ske - Titanic sank jo også selvom den var bygget til ikke at kunne synke.

 

 


Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Det er altid rart at lære noget nyt, så tak til i to.

Titanik skulle have været bygget som min lille jolle, har prøvet at sidde i den hvor jeg havde fyldt den helt op med vand og jeg kunne bare ikke tvinge den ned.

Det er netop derfor det i fly er noget skidt at den  staller. De mister opdrift. Men i en vindmølle udnytter man det,


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
Titanic var faktisk bygget til at synke, man vidste det bare ikke.
Skotterne mellem de vandtætte sektioner var ikke ført op under dæk, så vandet kunne løbe over den og ind i næste sektion. Blandt flere andre faktorer.

Men det har ikke så meget med trådens emne at gøre. OT.

Chr

Selvrensende filter = et filter du selv skal rense.

Bankrådgiver = Rådgiver banken om, hvor mange penge de kan plukke kunden for.

Alt hvad jeg gør er forkert. Deri går jeg aldrig galt.

Annonce
Men det har ikke så meget med trådens emne at gøre. OT.


Jeg har engang set en animination af lige netop det forhold.
Man kan blive helt ophidset og forarget, når man får den forklaring.

Med venlig hilsen
ktm

 

Problemet var jo ikke bare skotterne, men at skibet var bygget af for tynde matrialer for at spare vægt, det skulle jo have været den hurtigste måde at komme imellem kontinenterne på.

Nu blander jeg mig lige, i denne tråd jeg selv startede. Jeg så en udsendelse i TV om Titanic om årsagen til den sank - udover den ramte et isbjerg. Man havde analyseret boltene som holdt pladerne og det viste sig at det var en forkert legering, de var altså ikke så stærke som de skulle have været og derfor kunne et isbjerg flå en hel skibsside op.
Enlille historie fra virkeligheden: jeg har arbejdet i hjemmeplejen, olg kom hos en gammel dame på 102 år (det er cirka 12 år siden), hun var vanvittig frisk i hovedet og aktiv, hun boede på 5. sal og var nede på gaden hver uge. Hun kunne have været på Titanic men sejlede med et andet ski. Hun var så klar i hovedet at hun kunne huske alle de vittigheder hendes mand havde fortalt hende i 1920. Sikke et livsstykke. Hun gav hjemmehjælperne fri om søndagen fordi det var synd for dem de skulle op til hende om søndagen. Men når man var der var der dækket op til kaffebord som i gamle dage.

Lars
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis