Fundament kolonihave

Der har efterhånden været en del tråde omkring fundamenter, men starter lige en mere. Er helt ny her på siden. Skal til at bygge kolonihavehus på 70m2. Og vil gerne have fundamentet færdigt inden vinter så jeg kan få hele byggeriet færdigt af to omgange og gerne inden maj 2015. 

Hvordan bygger jeg et billigt fundament? Skal jeg lave det selv (har en murer med på holdet med +30års erfaring) eller er det nemmest at få nogle til at lave hele møget. Min far som er murer skal lave alt det resterende men ved ikke hvor meget jeg stoler på hans evner når vi snakker fundament selvom han naturligvis har stor erfaring. 

Kan nogle give mig nogle råd? Huset skal være 7,5 x 9 sådan ca. Og vi har et eksisterende fundament på grunden på omkring 25m2 som skal fjernes. Jeg har udfyldt de der 3 uforpligtende tilbud man kan få igennem en hjemmeside men har intet hørt efter 2 uger. Ville være mest tryg ved at få en entreprenør til at lave hele skidtet inkl. fjerne det gammel fundament, men jeg har naturligvis også et budget jeg vil holde mig indenfor. Men samtidig ved jeg at et fundament er en af de sidste steder man skal spare. Men er det muligt at lave det godt og billigt selv så tager jeg gerne handskerne på.

Kunne godt tænke mig en step.by.step guide hvis jeg gør det selv eller et link som skære tingene ud i pap. Det er beskedent hvad jeg ved om håndværk mildest sagt.

 

Advice? Stil gerne spørgsmål hvis jeg har undladt nogle vigtige detaljer. 

 

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Folk må meget gerne komme med en pris hvis de kan give sådan en for både selvbyg samt entreprenør. Er ret ligeglad om det er med eller uden regning. Har mulighed for at købe mine materialer uden moms.
Vi laver en billig løsning. Gasbeton, flamingo som isolering beklædt med fibernet og til sidst puds. Vi er jo ikke en del af byggeloven i samme grad.

Nogle der egentlig ved om ovenstående er lovligt i den virkelige verden?

Var ikke klar over at man måtte bygge i sten på koloni grunde, men så skal soklen altså ned i frost fri dybde 90 cm.

Det var jeg godt klar. Vi snakker ikke bare et skur, men et rigtigt hus og et rigtigt fundament. Det er til helårsbeboelse i en privatejet have. Vi skal 120 ned har vi fundet ud af. Der rammer vi ler.
Annonce
Ja byggetilladelsen som er udarbejdet af haveforeningen ja. De har et byggereglement. Hvor vil du hen? Man skal som minimum 50 ned i jorden i følge deres reglement, men som nævnt skal jeg helt ned i 120. Kan vi komme tilbage til emnet?

Det kommer det kommer, nu kommer der mere kompetente folk på så du kan få flere af dine spørgsmål besvaret.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis