Igangværende retssag- sætte ejendom til salg før afslutning?

Hej

Vi har ejet en ejendom i over 3 år, som var planen vi skulle renovere og bo i med tiden. Dog har krisen gjort at ejendommen ikke kan belånes da vi har en ejendom vi ikke kan sælge, som vi har boet i hele tiden. Indtil den er solgt, kan vi ikke komme videre.

Derfor er det nu for dyrt for os at have en ejendom stående vi ikke kan komme videre med, og den er ubeboelig så kan ikke lejes ud.

Vi er derfor nødt til at forsøge at sælge den igen- ØV!

Mit spørgsmål går derfor på- Vi har en erstatningssag kørende som har kørt i over 3 år nu, og som bliver ved med at trække ud. Hvad sker der med sagen, hvis vi sælger ejendommen? Bortfalder den, og hvis sagen afsluttes til vores fordel, har vi så ikke længere krav på det vundne???

 

Håber noget ved noget- har forsøgt med google, men kan ikke finde noget svar.

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det vil da i høj grad afhænge af, hvad genstanden for erstatningssagen er, herunder især om udfaldet kan have betydning for jeres køber. Hvis dette ikke er tilfældet, har jeres salg af ejendommen da ingen betydning.

Sagen er vel at i har en elendig advokat der blot trækker sagen i langdrag. Modparten har så en advokat der lige er en tand bedre end jeres

Hvis sagen drejer sig om huset, ville jeg ikke turde fortage mig noget uden at rådfører mig med min advokat.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis