Kommentarer til artikel: Vil du skrive artikler på LDS?

Her samles kommentarer til artiklen: Vil du skrive artikler på LDS?

Kommentarer vises både her og under artiklen.

Mvh. AllanE
Her samles kommentarer til artiklen: Vil du... Vis hele indlægget
16 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af ktm på 18-10-2014 10:14

Jeg må jævnligt kassere bukser/benklæder, skindjakker osv som følge af at lynlåsen går i udu.

Hvis du også samtidig kunne give en anvisning på, hvorledes man kan drive sin hustru til at sy en sådan lynlås i, ville det være virkelig prægtigt!   (Hun vil end ikke stoppe mine strømper!!   )

Du spørger hende da bare om hun vil have repareret dytten næste gang den bliver øg. 

 

 


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Problemet med at finde lynlås i den rigtige størelse, især længde har jeg løst for længe siden. Jeg køber lynlås i meter mål.

Ofte går de jo i stykker fordi selv mænd tror de kan skrue sig ned i noget der er mindst 5 numre for små og en lynlås er altså ikke beregnet til at holde et spænd.

Havde for en del år siden en herre de ofte kom med brugte benklæder han købte på genbrug, som han lige skulle have ny lynlås i, de var altid for små til ham, men det passede ikke sagde han. I kender sikkert alle typen der spænder livremmen og slippe skidesækken så den skjuler både livrem og gylp. Da jeg jo yder en form for garanti, måtte jeg to gange sy ny lynlås i de samme beklæder blot med et par dages mellem rum, jeg forslog ham at købe benklæder der var bare 5 numre større, han blev tosset.

Da jeg ikke havde lyst til gratis at sy ny lynlås i hans beklæder hver anden dag, satte jeg en lynlås i af den type der bruges på lastbil pressenninger, han klagede aldrig mere.

Tak for det, Jørgen/Håndværkeren!

I starten vil vi meget gerne holde fokus på artiklerne indenfor hovedkategorierne (hus, have, bil, båd), for at det ikke bliver for bredt/rodet fra start. Når der er flere artikler kan vi kategorisere dem mere præcist - og SÅ kan vi udvide med kategorier der ligger udenfor "hovedgrupperne". Så jeg vil meget gerne tage imod tilbuddet på et senere tidspunkt!!

Håber det giver mening?


Mvh. AllanE

Helt fint med mig Allan, bare sig til min ven

Hej LDS

Er det også muligt at skrive artikler der giver gode råd med guides og andet? Jeg kan se at Greenline har fået ret god reklame plads på den her side: https://www.lav-det-selv.dk/artikler/entryid/35/skifter-til-den-nye-fuga-usb-stikkontakt

Det kunne vi også godt tænke os at hører mulighederne omkring. Jeg driver nemlig webshoppen EL Shoppen.nu hvor vi godt kunne tænke os at hjælpe med guides og illustrationer til de håndværkere der kan li at "lave det selv"

De bedste hilsner
Jørgen Kjellerup


Jørgen Rebbe Kjellerup https://www.elshoppen.nu - Professionel EL materiel til lave priser
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også