Problem med Ifø toilet

Hej jeg har et problem med at skylleknappen på mit toilet - se link - fra tid til anden ikke går tilbage til neutral og vandet dermed fosser lige igennem til ingen nytte og med stor udgift til følge  

http://www.billigvvs.dk/Badevaerelse-Toiletter-tilbehoer-Ifoe--Ifoe-Sign-vaeghaengt-Toilet-6893-660x355-mm-208238.html

 

Jeg kan jo ikke være 100% sikker på, at det er samme model som det viste - men det ligner 100% - Da jeg har ladet mig fortælle at der hen ad vejen er ændret på indmaden - og jeg vil jo gerne have bestilt det rigtige i første hug og vide om der et sted hvor man kan se den nøjagtige type ?

 

M.v.h.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at lukke for vandtilgangen og åben låget. Skyld ud og se hvad der hænger. Det er typisk kalk eller skidt fra vandet. Sikkert bare en rensning af delene der skal til

Ja det er selvfølgelig en mulighed - har dog i mellemtiden talt med en kolega, som mener at Ifø på et tidspunkt for få år siden havde problemer med at ventilen netop kunne hænge og derfor ændrede et eller andet i indmaden !

Måske jeg skulle prøve og se om det er muligt at komme igennem til dem og se om man kan få dette be -eller afkræftet, og hvis ja hvad løsningen så kunne være.

Jeg er dog ikke klar over hvor gammelt toilettet er, da jeg kun har boet i huset få måneder men der må være en eller anden identifikation på do'et ! Men hvor ?

M.v.h.

Måske man kan skifte indmaden komplet? og på den måde få noget mere stabilt?
Jeg har det samme problem.

Med venlig hilsen
ktm

 

Hej igen

http://www.billigvvs.dk/Reservedele...15097.html

Fandt denne side med reservedele og instruktionsvideoer - så nu skal jeg bare have checket om det nu svarer til "do'et" der hjemme !

PS - se højre side på linket der er indløbsventilen - tror måske det er den man skal have fingre i.

M.v.h.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis