Pris vandrør

Hej.

Jeg er forholdsvis ny husejer, og til foråret skal vi igang med at lave nyt køkken. Til den tid vil vi også have skiftet vandrørerne til køkkenet, da vandtrykket her er ikke eksisterende pga kalk i de gamle rør (fra 1959)

Vandrørerne er ført i loftet i kælderen, altså synlige og der er ca 20 - 25 meter rør fra køkken til hovedhanen i kælderen.
Nogen der har en ide om hvad en sådan udskiftning vil koste? Så vi kan budgettere realistisk.

Vil det give mening at udskifte alle vandrør på en gang eller kan det sagtens deles op i etaper?

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis du ikke selv kan lave det eller du må lave det skal der en vvs mand ind over og den pris er der ingen her inde der vil kunne give dig og da slet ikke med den korte beskrivelse.

Umiddelbart burde det ikke vælte budgettet. Måske en halv dags arbejde - hvis beskrivelsen er rigtig.

Men tag fat i den lokale vvs'er - han skal alligevel se det for at kunne give en pris og så kunne han jo samtidig gå husets øvrige vandinstallationer igennem. Er der kalk i køkkenet så gælder det givet også alle de andre rør.

Husk: Rigeligt med ølpauser.

Tænk på at det er NU du har chancen for at skift det ud, tag fat i en vvs' er få et til bud og en gennemgang af hvad der ellers vil være hensigtsmæssigt at skifte i samme ombæring og få en samlet pris, syntes du at den er lidt høj kan man jo altid henvende sig til en anden vvs'er og få et tilbud derfra og så vælge derefter
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis