Hvordan rister man havregryn?

Ja, jeg har fundet masser af opskrifter. Men rent praktisk, hvor lidt/meget varme. Er det lettere på bagepapir i ovnen? Teflonpande eller jernpande. og det store spørgsmål, hvordan undgår jeg at det bliver en stor klump i patentglasset?

Jeg kan godt lide honningristede havregryn på min hjemmelavede yoghurt, men jeg er for nærig til at betale 24kr for et halvt kilo.

Mvh

Helle


Det er skøønt at bo på en gård fra 1721(Uden stråtag). Uddannet tækkemand og byggetekniker.

Ja, jeg har fundet masser af opskrifter. Men rent... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Og det kan umuligt være dig der har spist det vel

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis