Nyt fra LDS: Største opdatering længe

LDS er blevet opdateret! Faktisk er det anden del af en større opdatering, som må siges at være den største i mange år.

Mange af jer har fulgt arbejde med opdateringen, som nu er lykkedes, og mange har hjulpet med at teste og give god feedback - TAK FOR DET!!

Første del af opdateringen skete for nogle uger siden og handlede om det bagvedliggende system (det man ikke ser). Det gav masser af problemer med at skrive indlæg

Nu er forummet blevet opdateret. En opdatering der har grebet om sig, da det krævede at aktivitetslisten på forsiden og brugerprofilerne også blev skiftet ud.

Her er nogle af nyhederne:

Nemmere upload af billeder
Fremover vedhæfter man billeder direkte fra editoren ved at trykke på billede-knappen:

Nu kan man uploade mange billeder på én gang og man kan "drag & droppe" billederne ind. De må fylde op til ca. 20 mb og når de uploades bliver de AUTOMATISK tilpasset i størrelsen, der bliver sat en mini-udgave ind i indlægget, som man kan klikke på for at se den store version. Jeg håber at vi med denne funktion kan få ENDNU flere billeder af projekter på LDS!

"Vedhæftede filer" er lavet helt om!
Almindelige filer, dvs. pdf, zip mv., vedhæftes under "Vedhæft andre filer end billeder": 

Det er forsimplet kraftigt, så man nu bare vælger sin fil, trykket upload og ikke andet! Så slut med "Mine filer", thumbnails, indsæt link og alle de andre mærkværdigheder vi har været vant til.

Ny brugerprofil-side
Brugerprofilerne har fået en overhaling og er blevet mere simpel og overskuelig. Klik ind på en bruger eller vælg menuen "Medlemmer" -> "Profil" og se den nye måde at vise brugerprofiler på. Arbejdet med brugerprofilen er ikke slut endnu - der kommer mere til dén side og en ny medlemsoversigt. Men vi starter med første version, som allerede nu er en kraftig forbedring i forhold til det gamle.

Ny "aktivitetsliste" (Nyt på LDS):
Aktivitetslisten, dvs. listen over nye indlæg på forsiden (og på brugerprofilerne) er skiftet ud. Det ligner sig selv, men man kan nu hente flere indlæg ved at klikke på den grønne knap under listen (virker pt. kun under brugerprofilen).

Performance-forbedringer:
De to opdateringer har tilsammen optimeret LDS på mange punkter. Statistikkerne viser nu, at gennemsnitshastigheden for at få vist en side på LDS er faldet med 1-2 sekunder pr. sidevisning. Det er en markant forbedring, som selvfølgelig også dækker over en række fejl som er rettet. Fejl der har gjort, at man i nogle tilfælde skulle vente meget lang tid på at se en side.
 

Det var nogle af de større nyheder. Derudover er der en række små forbedringer, som jeg tror I bliver glade for.

Der er stadig lidt småknas pga. opdateringen, dvs. småproblemer som nok skal blive løst.

Sig gerne til, hvis I oplever problemer eller har ideer og ønsker til nye tiltag. Med denne opdatering er vi ikke længere så låst som vi har været i mange år. Dvs. vi kan i højere grad ændre og lave nyt på LDS.

 


Mvh. AllanE
LDS er blevet opdateret! Faktisk er det anden del... Vis hele indlægget
94 svar
 Følg tråden
Der er 90 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Men du har endnu ikke gidet besvare en eneste af mine hendvendelser pr. pm eller anmeldelser her i min brevkasse ? Det er muligt du har sendt dem som mail til min almindelige mail adr. der bliver de så af en eller anden grund ædt af spamfigteren inden jeg ser dem.

Jeg HAR kommenteret i den tråd du anmeldte.

Hold venligst tingene adskilt - der er mange mennesker der deltager i denne tråd og der er ingen grund til at de alle skal forstyrres med email-notifikation vedr. tråden, om noget der ikke vedrører emnet.

Mvh. AllanE

Til alle jer i denne tråd, som har været så flinke til at hjælpe med feedback: Se min opfordring til at være med fremover, når der er nye tiltag på LDS

Det vil være en stor hjælp - og give god mulighed for at præge LDS i fremtiden  


Mvh. AllanE

Vil da lige rose, den ide med at lade indlægget stå, men at fjerne teksten og skrive at det er slettet af moderator, og hvorfor... senest så jeg det i tråden om E cigaretter, hvor en hel stribe er blevet slettet, fordi de laver reklame.

Det er fin stil,.. at udstille dem som de tåber de er 


Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis