Bedste lim til håndtaget på køleskabet

Hej alle

Jeg har et ok gammelt køleskab hvor den nederste skrue til at holde håndtaget på plads mangler. Jeg kan ikke bare sætte en ny skrue i, da den møtrik som skal holde skruen på plads, indeni lågen sidder løs og derved er faldet lidt ned. Jeg har indtil nu haft den nederste del af håndtaget limet fast, med ganske alm superlim, men i går gik det så galt. Limen slap!

Nu spørg jeg så, hvad kan jeg gøre for at få det til at holde? Anden type lim? Hvilken? Anden fremgangsmåde?

Det skal måske også lige siges, at håndtaget er ca 35 cm langt og sidder normalt fast både i top og bund.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det bliver nok vanskeligt, der er den mulighed at du kan nitte det fast med en blind nitte også kaldet pop nitter. Men det forudsætter at du først skal have boret ud til den tykkelse som en sådan nitte er og dernæst at håndtaget ikke er for tykt der hvor nitten skal holde. Endelig kræver det jo at du har værktøjet, altså en nitte tang, den kan godt nok købes hos Onkel Harald for omkring 150,00 kr. incl. lidt nitter.
På den anden side, hvis dit køle skab er så gammelt, har det vel udtjent sin "værnepligt" hos dig. Så måske du hellere skulle investere i et nyt der nok også bruger væsentligt mindre energi / strøm.
Hvis ikke håndværkers nitte er lang nok, hvad så med tokomponent lim og en selvskærende skrue i hullet til at forstærke det med
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis