Fælles septiktank og ophør heraf ? Uenigheder.

Hej

Der må være andre der har stået i denne situation, ejendommen er ikke købt, men jeg er meget i tvivl vedrørende denne detalje. Årsagen er septiktanken ligger på min grund, vi snakker desværre ikke afsides, men nærmest i garagen og det er ikke så lækkert. 

Det er jo intet problem at købe et nyt rensningsanlæg, men jeg vil jo være interesseret i at få nedlagt septiktanken og det kan jo jeg jo ikke eftersom han benytter den, jeg kan jo ikke bare kappe ledningen. Hvordan er jeg stillet juridisk mod min nabo ? 

- jeg tænker særligt, hvis vi beslutter os for at renovere kloak og derved bliver pålagt at skifte septiktanken - hvad er reglerne så. 

- Hvad når kommunen kommer og siger vi skal skifte den ? Jeg ved at han selvfølgelig over alle årene har 'vundet hævd' til at benytte den septiktank, men hvor langt rækker det ...

De lavede engang medio 70, en udboring i en brønd til fælles vandforsyning og der er en gammel tinglyst servitut. Jeg kan finde papirerne omkring aftalen via. weblager.dk og der viste ejeren af huset intet om septiktanken - hvilket betyder septiktanken højst sandsynligt er ældre end hendes ejertid, start 70'ne hun købte. 

Naboen er en enkelt ældre herre på en mikrogrund, vi bliver jo så en normal husstand der skal på grunden.  

Desuden bør ejendomsmægler så ikke oplyse om fælles septiktank, han vidste det godt - men det en oplysning der kun er mulig at fremskaffe, hvis man snakker decideret med kommunen  INGEN offentlige papirer skriver det. Syntes sku det klamt, hvis det narre nogen til at købe huset med ideen om man liiiige fikser den der septiktank. 

Jeg køber intet før hele kloakeringen er gennemlyst af en kloakmester. 














4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej.
Nu er jeg på lidt gyngende grund, men mener at hvis der ændres noget som helst, skal
der etableres en trixtank, men det kan mesteren da også svare på.


mvh

 varmetossen

Prøv at kikke hos dit lokale spildevandsselskab, som er det som står for kloakken. Måske er der planer om kloakering for " dit hus" de nærmeste år, så  løser problemet jo sig selv, så vil naboen jo få sit eget.

I netop disse år, kloakeres der meget, så muligheder er der...


 

www.koldingspildevand.dk/
I tilfælde af han ikke betaler for at bruge tanken til dig må i jo skulle deles om evt udgifter. Der sker jo ikke noget ved den placering som du nævner bare låget er tæt er det okay. Hvis det var mig ville jeg slå koldt vand i blodet med få kamera filmet osv, hvorfor skulle det ikke virke som det er nu?? Tror det eneste du får ud af at opføre dig på den måde er en masse problemer i fremtiden

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis