Opdatering i nat

Hej alle,

Jeg går i gang med en opdatering af det bagvedliggende system lige om lidt. Der er primært tale om forbedringer i "maskinrummet", så dvs. ikke noget I kommer til at mærke umiddelbart.

Men da der er tale om en større omgang (går fra Dotnetnuke version 6 til 7), kan det give nogle følgevirkninger - læs: fejl

Jeg har testet opdateringen grundigt i et testmiljø, meeeeen erfaringen siger at der alligevel kan opstå problemer.

Så hvis I ser noget der ser forkert ud, så sig lige til.

Takker!

Mvh. AllanE
Hej alle, Jeg går i gang med en opdatering af... Vis hele indlægget
65 svar
 Følg tråden
Der er 60 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af AllanE på 22 jul 2014 19:23



Jeg vil også være med

Prøver fra min iPhone her fra sommerhuset i det jyske. Ikke så nemt for editoren vises slet ikke. Men ok, så har man da ikke dét problem Det her skulle gerne stå uden for citat-boksen.

Iøvrigt: Det næste projekt bliver at opdatere forummet til en nyere version. Jeg har holdt igen med det, da der er nogle andre problemer med dén version. Men en god ting er, at vi kan få skiftet hele editoren ud med en mere moderne og samtidig få løst problemet med den MEGET omstændige måde at uploade billeder og filer på. Men det er et projekt i sig selv da det griber om sig til andet end bare forummet.



Njaeeeee, må nok skuffe og melde det står pænt og nydeligt i citatboxen Allan.  

 Røde ører:   Ja gi står teksten da der, når jeg sidder og citerer dig.   Trænger vist en stor kold saftis og køles ned ved.  

Vi ser hvad der sker udi fremtiden. 

Fortsat god ferie her i hovedlandet. 

Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Kim, gider du at skrive linket til dét indlæg? Der er garanteret et meget langt link et eller andet sted i indlægget. Det plejer at ødelægge layoutet.


Mvh. AllanE
det er denne:
http://www.lav-det-selv.dk/Forum/aft/193228
Jeg har arbejdet på en opdatering, der gerne skulle løse problemet med editoren. Det har grebet lidt om sig, så det har betydet at jeg har opdateret en række ting, herunder skiftet editoren HELT, lavet ny bruger-profil side og opdateret en masse af den bagvedliggende forum-kode.

Er der nogen af jer prægtige mennesker der har tid og lyst til at beta-teste opdateringen i dag/aften, så den er "sikker" inden jeg lægger den på LDS?

Adressen til beta-versionen er: http://beta.lds.dk/Forum/aft/193270

Linket direkte til et indlæg i beta-udgaven, hvor jeg beskriver nyhederne. Svar gerne med kommentarer derinde i stedet for her.

Takker!

Mvh. AllanE
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis