VinduesGrossisten.dk

Hej,

Jeg skal have købt vinduer til min tilbygning, og søger i den forbindelse på nettet efter gode tilbud. Jeg er faldet over VinduesGrossisten.dk, som kan levere billige vinduer i en, efter hvad jeg kan læse, god kvalitet. På deres hjemmeside kan man endvidere læse at de har forskellige certificeringer. Hvad jeg dog ikke kan finde på nettet, er andres erfaringer med produkterne fra dette firma, hvilket undrer mig lidt. Sidder der nogen herinde som har købt vinduer og døre fra dette firma, hører jeg meget gerne fra jer.
På forhånd tak.
/kaaremoerk
Hej, Jeg skal have købt vinduer til min... Vis hele indlægget
27 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Ordet "grossist" skurrer i mine ører, specielt når der er land fuld af producenter, du kan banke direkte

 

Ja der er mange holdninger og gætterier - det er derfor meget interessant at lytte til en der (forhåbentligt snart) har haft produkterne i hånden :-)

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her

Så har jeg modtaget mine 2 vinduer de var pakket ind i klar plastic wrap og stod på en euro palle hvor der osse var tilhørende en halv liter bøtte ekstra maling ral 9010 (til pletmaling tror jeg ) samt faktura. Jeg har en ca 30m lang indkørsel men chauføren (DSV ifg fragtbrevet) havde kørt pallen helt op under vores dobbelte carport det sgu god stil idet de kun skal levere til kantstenen da vi ikke var hjemme. og bor på en hjørnegrund. Har kun lige fået tjekket at det var de rigtige mål samt type så har ikke pakket dem endelig ud endnu da tømreren kommer og sætter dem i på søndag men skriver lige en endelig dom når tømreren har tjekket dem ud og sat dem i.

spændende - glæder mig til at høre dommen

Hey folks så er der en anmeldelse klar af vindues grossisten. Tjaa alt så jo godt ud inden udpakningen men så stoppede det osse der....Da tømrerne pakkede vinduer ud og tog pap hjørnestykkerne af opdagede de en stor skramme nede omkring bundkarmen på det ene vindue (se vedhæftet billed) som gjorde at vi ikke kunne bruge bundnoten da den var skrammet og Flig slået af indvendigt!.. Lignede en transportskade som var blevet prøvet "skjult" ved at sætte pap skånekanter på (De var underligt nok ikke synlige skadet udenpå) Nåh men det var jo ærgeligt nok sådanne rent kosmetisk men kunne dog slibes/pyntes lidt med malingen som der sjovt nok medfulgte.. kunne dækkes med en vinduesplade ved ikke at bruge bundnoten. Meeen... Det stopper desværre ikke her... Tømrerne gik igang med at monter vinduerne efter de havde kontrol målt dem at det var de rigtige mål. Da de 2 gamle vinduer var skåret fri og de nye skulle i, var der 2 vinduer hvorved vindues rammerne ikke er i vinkel, når de lukkes går de på lukke beslagene, det er begge to i venstre side, midter posten står ikke i midten på det ene vindue. Malingen er ikke jævn på rammerne en del malerfejl det er ikke ok. samt skrammer. alle hængsler skulle smørres da de kørte stramt og vinduerne ikke kunne lukkes. Absolut sidste gang der bliver handlet her!... Er glad for jeg kun bestilte 2 stk og ikke de oprindelige 9 vinduer jeg skulle bruge til resten af ejendommen. Pas på derude hvem i bestiller ved.. Jeg har bestilt resten hos min lokale tømrerhandel (davidsen) og har bestilt Outline vinduer glæder mig til at se hvad deres kvalitet er, det kan næsten ikke være ringere end dem JEG modtog.

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Annonce

Jeg syntes ikke du skulle have aksepteret det vindue med den store skade på karmtræet, det skulle være sendt retur, eller også skal du have et væsentligt beløb tilbage på det ene vindue.

Sjovt, at ejerne er de samme som et suspekt hus-byggefirma. Men nu lærte du det. Gå efter det sikre. Tusind tak fordi du delte med os andre!

 

...og har bestilt Outline vinduer glæder mig til at se hvad deres kvalitet er...

Jeg pakkede 16 Outline vinduer ud i går. Intet at udsætte, der er ikke engang sorte fingre på

 

 


Mvh Regmos
Pensioneret tømrersvend, med ret til at bære sabel i krigstid.
Skrevet af Regmos på 07-10-2014 07:53

Jeg pakkede 16 Outline vinduer ud i går. Intet at udsætte, der er ikke engang sorte fingre på

 

 

De tør ikke andet end at sende dig kvalitets vare, ellers kommer du jo efter dem med din Sabel

Hej "Kutte" tak for din tilbagemelding og for at vi andre kan "ligge på hjul" af dine erfaringer.

Håber du har haft tid til at dele din oplevelse på Trustpilot, for det der skrives om din leverandør på nettet passer ikke overens med deres rating...........

 

Der er yderligere 7 indlæg i tråden.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også