Mug og svamp- defekt tagluge

Vi har overtaget en ældre Knaus Campingvogn, men det viser sig, at taglugen ikke er tæt, efter et møde med en garage. (den var vist lidt højere end ventet! )
Hynderne er mugne, det er hvad, det er, men der gror altså små svampe ud omkring taglugen (nogen små røde (ikke ægte hussvamp) og bare blåsort mug). Det kan jo vaskes af med Rodalon, men det er symptombehandling!

Jeg vil ikke så gerne være i den, før ALT inde og ude er vasket af i Rodalon/har været en tur i vaskemaskinen- den ER støvsuget- vores nye støvsuger er med HEPA-filter.

Den har desværre stået ude uden at være i brug i en årrække- derfor skal jo næsten være lidt muggen...

Hvordan fortelt mm har det- vides ikke, vi har ikke plads til at slå det op.

Forresten: Batteribeholderen er defekt, kan man mon få en ny? Den bruger 2 x 12 v- fra 220 v. Pt kører den nu på netspænding.

Gasblussene og dito køleskab, har vi slet ikke set på endnu!
Vi skal bruge den til gæsteovernatning og i forbindelse med ombygning- så den skal bare ikke være muggen.

Der er også noget med døren: Gummilisterne, og så er den lidt hullet på indvendig side: Kan de skiftes? Og kan hullerne lappes?

Den er uden plade- da vi ikke selv skal køre den nogensteder...

Mhv
Tine


Mvh
Pinny
Vi har overtaget en ældre Knaus Campingvogn, men... Vis hele indlægget
40 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Tak for svar @Uldal!

Men der er sket det i mellemtiden, at vi købte en anden campingvogn- og *den* er tæt.

Den anden var simpelthen for muggen og defekt. Den nye er en deluxemodel, men den lugter så også mest af parfume- campingvognssvaret på "Wunderbaum".

Mvh
Pinny
Uldal: Hvad mener du?
Den første var gratis, og 22.000 får man skutte meget selvbyggerhytte for. Det sidste jeg har set på, står til 45.000... De er ikke ligefrem billige.

Det er heller ikke realistisk, at få banket en op bag i haven, der er ikke plads til maskiner, der kan grave ud til fundament. Forrest i haven- så kommer man for tæt på skel. Eller- så skal vi rive garagen ned, det har jeg ikke lyst til. Mulighederne ER undersøgt.

Mvh
Pinny
Hvorfor skal du dog have en maskine ind for at grave op til en hytte, de står på punkt fundamenter. Der er endda dem der blot står på sten der er lagt på jorden. Og du for da rimeligt meget hytte for 22000,00 kr. Der er ikke tale om et komplet hus, men et sted hvor der kan over nattes eller man kan bare opholde sig der. Altså hverken køkken eller Wc, skulle det endelig være kunne et forhæng omkring et Porta potti nok kunne klare toilet funktionen og en koge plade på et bord hvor der også kan stå en balje til vask.
Hej rødder.
Jeg tror I er lidt sent ude. Terningerne er kastet og toget kører, for nu at blande
metaforerne lidt, og god fornøjelse til Pinny med den nye luxus

mvh

 varmetossen

Annonce
... Bare de så ikke bygger foran den, så den skal brændes istedet for at køres på skrotteren

 

Fordi, sten og alt det andet ikke kan køres ind- uden pr håndkraft?

Der er ikke plads: På den ene side af huset, er der minirensen, på den anden en gammel brønd Og træer. Der er kun 2 meter i bedste fald adgang- grunden er trapez-formet, med smalsiden ud til vejen.

Ellers skal vi rive garagen ned, og få fældet nogen træer- det har vi ikke rigtigt råd til. Vi kommer til at mangle et haveskur, hvis garagen rives ned, og haveskure er heller ikke billige. Selvom vi HAR tænkt på det, så ville campingskuret få fast underlag.

Mvh

Pinny- der efter mødet i banken- stadig er ærlig og fattig!


Mvh
Pinny

Du ved åbenbart ikke at man kan leje en motor drevet trillebør der ikke fylder ret meget mere end en trillebør i breden.

Der er så meget man kan leje- hvis man selv kan hente det. Det kan vi så ikke, har hverken kørekort eller bil og trailer.

---

Nå campingfyren kom omsider ud (han har desværret haft brækket sin arm), så nu virker varmen, vandet og gaskomfuret. Der skulle skiftes batteri i gasvarmen, og trods min læsning i den pdf fil, der gælder for mange modeller, stod der altså ikke noget om batteri. (Vi havde heldigvis et knapcellebatteri på lager).

Mvh

Pinny


Mvh
Pinny

Elendigt udlejnings firma, her hvor jeg bor bliver alt hvad jeg lejer leveret lige i min indkørsel og afhentet samme sted når jeg ikke skal bruge det mere. 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også