Mailbesked i gallerier

Hejsa, kunne der ikke indbygges en mulighed for mail norification, når der er nye indlæg i et galleri?
Det sker at der stilles spørgsmål i en tråd, og så kunne det være rart at få en besked om det

Med venlig hilsen

Anders

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det tvivler jeg ret meget på at det ville være en god ide, galleriet er ikke til spørgsmål og svar det har vi forum til.
Skrevet af Anders K på 24 apr 2014 09:03

Galleriet skulle gerne tjene til inspiration for andre, og hvis de ikke kan spørge ind til specifikke detaljer, er der efter min mening overhovedet ingen idé i at have et galleri.
Så kan den der ligger billeder ind, oprette en tråd i et der til indrettet forum så alle kan få glæde af det der bliver skrevet om. Det er jo blot at henvise til Galleriet, længere er den ikke.



Det er en god ide, Anders. Noget vi har manglet længe. Pointen med gallerierne er netop, at man kan kommentere andres gallerier/billeder. Jørgen/Håndværkeren har ret i, at gallerieret nogen gange bliver brugt med det formål at stille et spørgsmål - ikke at vise noget frem. Det hører selvfølgelig til i forummet.

Men at kommentere og spørge ind til dét der vises på billederne er selvfølgelig meningen. Som det er i dag, er det svært for "forfatteren" at vide om der er skrevet noget, da man ikke bliver gjort opmærksom på det.

Lige nu kan jeg ikke ændre på det, da det kræver en større omskrivning af hele galleriet. Men det er på ønskelisten og skal nok komme - kan bare ikke love hvornår.


Mvh. AllanE
Hej Allan

Er godt klar at det sikkert er et større arbejde, men det bliver godt hvis/når det bliver implementeret en dag.

Med venlig hilsen

Anders

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis